My last trip to New York City

A trip that was supposed to be eight days long, ended up being 11 days long. Yep! The day I was going to fly out, I got a text message saying my flight was canceled due to bad weather. All other flights were full and I had to wait three days for a seat on a plane back to Copenhagen.

Not too shabby, though. No one complains they must stay longer in NYC 😉 Oh, well. A little introduction. I’ve been back in Copenhagen for almost a week now and thought it was about time that I sum up my last trip to NYC. Here are some photos.

Forrige uge, da jeg skulle flyve hjem fra New York, fik jeg en sms. Der stod, at mit fly var aflyst på grund af uvejr. Jeg skulle booke et nyt fly, og alt var udsalgt! Det betød, at jeg lige fik foræret tre ekstra dage i The Big Apple. Det klager man da ikke over!

Jeg endte altså med at være af sted i 11 dages tid. Det var skønt! Jeg kom tilbage til København for en uges tid siden, og jeg tænkte derfor, at det var på høje tid at dele lidt fra min tur. Her er nogle billeder.

To fight off the jetlag, we went for a long walk. Which is actually nothing special, as I tend to always walk between 10.000-25.000 steps every day in New York. It is just such a huge city, and even if you take Lyft or the Subway, you still end up walking an obscene amount of steps. 

For at kæmpe mod trangen til at gå alt for tidligt i seng, gik vi en lang tur. Men det er faktisk intet nyt – når jeg er i New York ender jeg altid med at gå mellem 10.000-25.000 skridt om dagen. På trods af at jeg også tager subway, bus, Ubers og Lyfts, er byen så står, så man alligevel ender med at gå helt vildt meget. Nå, her er jeg i Williamsburg, min yndlingsbydel i NYC, hvor jeg var i en mega sej biograf og se I, Tonya. Biografen hedder Nighthawk Cinema, er rigtig Wiliamsburg-hipster, og så kan man bestille mad og drikke, mens man ser film. Vi fik karameliserede popcorn og humus med grøntsager og brød.

When I’m in New York, I spend a lot of time in Brooklyn where my boyfriend is from. In particular, Bedstuy, which is known for their Brownstone-lined streets that are so beautiful. 

Når jeg er i New York, bruger jeg meget af tiden i Brooklyn, hvor min kæreste er fra. Mere specifikt området Bedstuy, der er kendt for gader hvor disse slags Brownstone-huse står side om side. Der er så fint.

All pink in my new vintage jacket I bought in a vintage store in Williamsburg and my new stockings. Too much or just enough? 😉 

I et komplet lyserødt outfit med min nye vintage-jakke, jeg købte i Williamsburg og mine nye lyserøde strømper fra Sneaky Fox. Galt eller genialt? 😉

Some pretty exciting things are happening in New York which I will share more about once I’m ready. 

Der sker nogle ret spændende ting og projekter i New York lige nu, som jeg vil dele meget mere om snarest!

When I go to NYC for 11 days while being a full-time student and having my jobs back in Copenhagen, it means there is lots of work to do. Work never sleeps, and thanks to my Macbook, Slack, and emails, I am able to pretty much work from anywhere and I love it! 

Når jeg sådan tager 11 dage til New York midt i semesteret, kan jeg ikke bare holde fri. Der er masser arbejde; studie, artikler, freelance. Takket være min computer og internettet, kan jeg arbejde, hvor jeg vil, og det er for fedt!

But that doesn’t mean all I did was working. Far from it 😉 I also had time for a matcha latte and a matcha croissant with my new friend Christina, who is Danish but also lives in New York. We’ve been talking over Instagram for some time, and finally, we got to meet up! 

Men det betyder langt fra, at jeg ikke lavede andet end at arbejde på min tur. Ovenstående scenarie fandt sted sammen med Christina, en dansk pige, der bor i New York. Vi har været insta-friends i nogle måneder, og endelig mødtes vi. Det var så hyggeligt!

And I also found time to visit my all-time favorite Chinese restaurant in Chinatown. Green Bo Deluxe. So, so good, I am literally drooling just thinking about it. Can’t wait to go back again! 

Jeg fandt selvfølgelig også tid til at besøge min absolut yndlings kinesiske restaurant i Chinatown, Green Bo Deluxe. Det er så overdrevet godt, at jeg næsten savler bare ved tanken. Jeg glæder mig allerede til at spise der igen.

And I spent time writing a complete guide to the best shopping in Soho. I am quite happy with the result myself. Did you check it out?

Og så brugte jeg tid på at skrive en udførlig guide til de allerbedste butikker i Soho, som jeg selv er meget tilfreds med. Har I set den?

Jeg er nu tilbage i skole i København, hvor det har sneet og regnet uafbrudt den sidste uge. Lidt leverpostejs-agtigt, men det kan nu også noget. Det er trods alt hjem <3

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish