Relationships over time, phone addiction and other good reads

Howdy partners! How is life treating you? It’s treating me pretty well. Although I just went to the airport train to kiss Jesus goodbye, because he is going back to NYC and saying goodbye always sucks, the sun is shining and I am trying to look at things from the bright side. Tomorrow I am off for Malmö, Sweden where my parents are with the boat that I will sign on. I’ll be sailing with them for a couple of days and I am excited. There is no better place than the boat to unwind and focus on life.

I am hoping you’re all enjoying Summer too. Here are some good reads from the internet that I hope you’ll enjoy.

This one had me shed a tear – particularly the dog example because it’s so true and a bit heartbreaking. I still miss Carla, my dog, who died 1,5 years ago.

A good packer or a practical packer? I’m probably an in between.

The ultimate summer guide for Copenhagen by yours truly.

Always inspired by reading articles on phone addiction, because they are so real! Do you remember I did my own series on the theme last year?

Crazy and random Youtube video.

Halløj derude! Hvordan behandler sommeren jer? Den behandler mig ret godt, selvom jeg lige er kommet tilbage fra stationen, hvor jeg satte Jesus på et tog mod lufthavnen for at hoppe på et fly til New York. Det bliver bare aldrig sjovt eller nemt at sige farvel, men sådan er vores omstændigheder nu engang. Jeg prøver at fokusere på, at solen skinner, fuglene kvidrer og det dejlige selskab min veninde tager med lige om lidt.

I morgen hopper jeg selv på et tog til Malmö, hvor mine forældre er med deres båd. Jeg påmønstrer et par dage – planen er, at vi går mod Fejø, hvor vi har familievenner der holder sommerferie. Der er intet som bådferie, der virkelig tillader, at man kobler fra og slapper af. Der er bare ikke så meget at stresse over, når man sidder i en båd drevet af vind i sejlene midt på havet. Det er meget sundt for mig – det siger jeg i hvert fald til mig selv 😉 Min plan er også, at jeg skal bruge de par dage på båden til at komme foran med en masse arbejde, for tid er i hvert fald noget, der er masser af på båden.

I mellemtiden deler jeg her en håndfuld gode links til din ferie.

En sød tegning der fik mig til at fælde en lille tåre. Især hunde-eksemplet, fordi det er så sandt, så fint og lidt hjerteskærende. Jeg kan relatere, jeg savner nemlig stadig min Carla, der gik bort for halvandet år siden.

 En god pakker eller en praktisk pakker? Jeg er nok et sted i midten.

Den ultimative sommerguide til København by yours truly. 

Jeg bliver altid inspireret og lidt forarget over artikler om telefonafhængighed, fordi de er så sande. Kan du huske, at jeg engang skrev et tema om samme emne her på bloggen?

En ret vild og random video. Sikke en logistik der skal gå op, som mange sikkert ikke tænker over.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish