#staythefuckhome + nyt podcastafsnit med søstrene bag Núnoo

Publishing a NYC guidebook

Lige et lille pip fra mig og NYC, hvor jeg stadig befinder mig. Jeg har været tidligt oppe for, lettere febrilsk, at pakke mine ting. Alt jeg ikke kunne have i kufferten er røget med til caféen, hvor jeg i skrivende stund sidder og forfatter dette indlæg. Jesus er bag baren og er ligesom mig i en lettere krise. Både fordi jeg i dag flyver til Danmark og vi ikke ved, hvornår vi kan se hinanden igen. Men også fordi alle restauranter og caféer i NYC skal holde lukket og kun må lave takeout. Det sætter ham i en ret kritisk og ærgerlig situation. Øv, øv, øv. Og atter øv.

Jeg prøver ALT hvad jeg kan at være positiv, men sandheden er, at jeg har grædt næsten uafbrudt de sidste seks dage.

Kryds alt hvad I har for at jeg kommer med flyet fra New York i aften, og at alt går, som det skal.

Podcast med Núnoo

Indtil da er en lillebitte Silver Lining, at jeg i dag har udgivet mit femte podcastafsnit. I dagens afsnit møder I de seje søstre Pia og Naja, der står bag Núnoo. I podcasten er de seje karrierekvinder bundærlige omkring deres prioriteter som mødre, der samtidig arbejder noget nær døgnet rundt. De deler deres bedste karriereråd. De taler om, hvordan det er at vokse op i en taskeverden (søstrenes forældre står bag Adax. Og så snakker de om, hvordan det er at arbejde tæt sammen med en masse familiemedlemmer. De er ret seje, og jeg håber, at afsnittet kan inspirere!

#staythefuckhome + 13 gode ideer til karantæne og hjemmeisolation

Så skal jeg ellers se frem til minimum 14 dage inden for, når jeg lander i København. Jeg håber, jeg kan vende det til noget positivt og bruge tiden på at være arbejdsom og effektiv gennem computeren. Er du i samme situation, så har jeg skrevet et indlæg med 13 tips til gode ting, du kan foretage dig fra din seng eller sofa.

Jeg håber virkelig, at alle vil tage det her meget alvorligt og blive hjemme. Det kan godt være, du ikke har symptomer og ikke er bange for at blive syg. Men please please please bliv hjemme, så det her kan overståes hurtigst muligt. Det er min plan, så snart jeg lander i København.

The day has come where I have to leave NYC and my boyfriend behind to go home to Denmark and self-isolate for 14 days. I’m very upset, to say the least, and leaving is really hard. I wish all of this wasn’t happening. On top of my leaving, the cafe has to close for all service and is only able to do takeout. It’s a tough time for all of us one way or the other.

Please keep your fingers crossed that my flight will leave as planned and this will go smooth, so I can just get home and hopefully get over this ASAP. Stay safe and #staythefuckathome. All my best to you.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish