Fremtiden og Berlin: Her er mine planer for juli

Juni har været en måned med blandet landhandel af følelser. Den første halvdel af måneden var jeg rimelig nedtrykt. Jeg havde en mundtlig eksamen, der skulle overstås, og jeg var nervøs. Jeg var nervøs for fremtiden. Og jeg var trist over verdens tilstand. Det er jeg såmænd stadig, men det hjalp gevaldigt på humøret, at jeg overståede den mundtlig eksamen og endda med et meget uventet 10-tal. Jeg er nu helt og officielt færdig med min bachelor.

Resten af måneden var ret magisk for at sige det mildt. Vi lejede en husbåd på Christianshavn og flyttede ind i 10 dage. Og så holdt vi dansk sommer, først med glamping i Vig og så videre til Hornbæk, hvor mine forældre stødte til i deres sejlbåd. Sikke et liv! Jeg har altså høje forventinger og forhåbninger til juli. Her er mine planer for sommeren.

I juli vil jeg…

♥ Starte måneden ud med to overnatninger på min nye nabo, hotellet Villa, der er åbnet lige overfor hovedbanegården. Jeg skriver faktisk dette indlæg fra hotelværelsets seng, og indtil videre kan jeg kun anbefale hotellet!

♥ En tur til Tisvilde hvor min kæreste skal være med i en live-filmning med Claus Meyer. Han skal lave colombiansk mad foran kameraet, og jeg tror, det bliver så godt. Vi skal også til MEYERS sommer-popup Verdens bedste skovtur, hvor min kæreste har sammensat en pizza, der bliver serveret. Er du på disse kanter, så kom forbi! Der er masser af fede events hele sommeren lang såsom pizza- og snurrebagning. Se programmet her.

♥ En tur på Københavns Museum der er flyttet fra Vesterbro til Stormgade i Indre By efter mange års renovering. Museet nåede netop at åbne, og så kom corona til byen. Nu er museet igen-igen genåbnet, min gode veninde er i praktik der. Jeg tror, jeg skal have hende til at give mig en lille rundvisning på museet. Der er desuden gratis indgang om onsdagen!

♥ Til brunch hos Østergro på Østerbro, en af Københavns mest specielle restauranter, som jeg endnu ikke har besøgt. Det skal der laves om på.

Jeg glæder mig især til…

At tage til Berlin. Det er ikke fastlagt endnu, men nu når det ikke længere er frarådet at rejse til Tysklands hovedstad, min anden hjemby, skal jeg udnytte det. Tror jeg. Det virker næsten helt surrealistisk at kunne rejse igen…

♥ At få afklaring om min nærmeste fremtid. De sidste par måneder har været et mærkeligt limbo. Hvornår kan jeg komme til USA igen? Hvornår kan caféen åbne igen? Kommer jeg til at få en plads på min kandidatuddannelse i år, eller skal jeg vente til næste år? Det bliver rart at få bare lidt styr på tingene.

Sejltur med mine forældre. De tager på tre ugers togt hver sommer, og jeg påmønstrer som matros et par dage, håber jeg!

Hvad jeg skal se og læse…

90 Day Fiance på Dplay. Det er vaskeægte reality-tv, når det er værst (eller bedst), og jeg er hooked! I programmet følger man amerikanere, der er blevet forlovede med folk fra udlandet, som de nu vil have til USA. Parrene har så 90 dage til at beslutte, om de vil giftes, og hvis ikke, skal den forlovede tilbage til deres hjemland. Det er tåkrummende cringy og hylende morsomt.

Især parret Danielle og Mohamed. Danielle i midt 40erne, har fire børn, er overvægtig, skeløjet og har ikke styr på sin økonomi. Hende og Mohamed i tyverne fra Tunesien skal giftes…. Men bruger Mohamed (eller MAhamad, som Danielle udtaler det) blot Danielle til at få en fod inden for i USA?

♥ Jeg skal læse Normale mennesker af Sally Rooney. Jeg slugte serien på DR1 og glæder mig til at læse bogen. Jeg laver desuden en giveaway på bogen på Instagram inden længe, hvor du har mulighed for at vinde bogen.

Jeg er taknemmelig for…

♥ At bo i Danmark, hvor alt tyder på, at vi har nogenlunde kontrol og tag på corona-krisen. Jeg følger nyhederne og coronas udvikling i USA, og det er så uhyggeligt og uforståeligt, hvordan det står til derovre.

♥  At jeg har haft nogle fantastiske oplevelser med min kæreste de sidste par uger. Vi har boet på en husbåd, vi har glampet, vi har været i Hornbæk, og vi har nydt den vaskeægte danske sommer.

Det er der sket på bloggen…

♥ Jeg har delt en kæmpe guide til Bornholm, der indeholder de sejeste steder på øen.

♥ Og en lille guide til 8 skønne spots i Hornbæk.

♥ En opskrift på verdens bedste veganske bolognese, som kødspisere også vil elske.

♥ Og så har jeg inviteret jeg inden for i min lejlighed med en lille housetour. Jeg er så glad for resultatet! Jeg har også delt mine bedste tips til at få det bedste ud af dine kvadratmeter i en lille lejlighed.

Hvad skal du lave i juli? ♥

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish