8 ting du skal lave i København i august

Ultimate summer guide for Copenhagen

Det er august, og inden vi ser os om, skyller efteråret ind over os. Her er 8 ting, du skal lave i København i august for at få det bedste ud af måneden.

1️⃣ Udnyt alle byens tilbud med #brugbyen. Denne side er jeg først for nyligt faldet over, men Københavns Kommune byder på hundredvis gratis eller billige events og aktiviteter. Var det noget med “morgen-ryste-røv-dans”? Eller hvad med strikkecafé? Gå på opdagelse i alle tilbudene her.

2️⃣ Til loppemarked på Dronning Louises bro den 15. august. Jeg skulle faktisk have haft en bod der, men det falder sammen med den årlige familie-reunion. August er spækket med loppemarkeder – Veras marked, loppemarked i Blågaardsgade og mange flere.

3️⃣ Et sidste dyp i København inden, det er for sent (medmindre du er vinterbader). Der er åbnet det fineste badeanlæg på Islands Brygge, der hedder Havnevigen.

4️⃣ Til grønt marked hos Lille Bakery på Refshaleøen den 9. august fra kl. 10-15.

5️⃣ På museum! Der er stadig halv pris (og endda hele dage med gratis indgang) på en lang række museer. Nyd den vidunderlige palmehave på Glyptoteket, besøg det nyåbnede Københavns Museum eller Copenhagen Contemporary på Refshaleøen.

6️⃣ Besøg Junos nye bageri på samme gade blot et par meter væk fra det gamle bageri. Det nye bageri byder stadig på de velkendte (og fantastiske!) kardemummesnurrer, men der er meget bedre plads til gæsterne.

7️⃣ I biografen og se Christopher Nolans nye film, Tenet. Nolan står også bag prisvindende Inception, Memento, The Dark Knight, Dunkirk og Interstellar.

8️⃣ Vrid det sidste sommer ud af Danmark, inden efteråret skyller over os. Her er 10 skønne ting, du kan foretage dig.

Jeg håber, du får en skøn august måned! ❤️

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish