Jeg udgiver en ny, hip guidebog til Berlin

Photo credit Irene Wissel

I går løftede jeg endelig sløret på det seneste projekt, jeg har arbejdet på de sidste mange uger. Jeg udgiver nemlig en ny, hip guidebog til Berlin! Jeg udgav min første guidebog til Berlin for over fire år siden. Det var en fed oplevelse, og det gav mig blod på tanden til at udgive flere guidebøger. Sidste år satte jeg mig så for at arbejde på hele to nye guides. En til New York City og en til København på engelsk.

Bøgerne er skrevet, klar til at blive printede, og jeg havde endda arrangeret udgivelsesfest i København, hvor jeg skulle fejre udgivelsen af min New York Guide. Så kom corona. Alt blev aflyst, sat på stand-by. Og selv her, mange måneder efter, ved vi ikke, hvornår danskere mon kan tage til New York igen. Det er trist og ret uhyggeligt.

Ikke desto mindre ligger landet sådan, at danskere på nuværende tidspunkt godt kan tage til Berlin. Og da jeg var i Berlin hele juli-måned, var byen spækket med danskere, næsten som om, corona slet ikke fandtes og havde sat en alvorlig kæp i hjulet på vores rejser. Det fik mig til fortsat at holde de to færdige guidebøger på standby, og så arbejde på en ny udgave af min Berlin guidebog. Nu er jeg nået så langt, at guidebogen er færdig og klar til at ryge ud til skønne læsere om blot et par uger i rette tid til efterårsferien. Ih, hvor jeg glæder mig! Byd velkommen til min nye guidebog til Berlin, Berlin stories.

Det indeholder guidebogen til Berlin

Berlin stories er den ultimative guide til det hippe Berlin, de skjulte perler, de skønne spots og mine personlige favoritter. I alt indeholder bogen mere end 100 tips og tricks til restauranter, caféer, museer, gåture, butikker og fine gemmesteder. Tips til det alternative Berlin, som du ikke finder i de klassiske Berlin-guidebøger. Mit udgangspunkt er, at guiden skal give dig en unik, interessant og fed tur til den tyske hovedstad, som du sent vil glemme. En tur udover det sædvanlige. Skønne oplevelser fra det kulinariske til det historiske og det kulturelle. Det er nemlig det, Berlin kan!

Som noget nyt vil jeg udgive guiden både på print og digitalt. Så om du er en traditionel læsehest eller foretrækker at kunne bruge guiden gennem din telefon eller tablet, findes begge muligheder.

Berlin stories kan købes gennem min egen onlineshop her på domænet som fysisk print og digital udgave, og så arbejder jeg på at få den ud i fysiske butikker også. Mere om det når det er bekræftet! Jeg glæder mig helt vildt til at dele Berlin stories med jer.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish