Jeg skal giftes!

Det har været en af de vildeste weekender i mit liv. En weekend jeg aldrig vil glemme. I lørdags friede Jesus nemlig til mig! og det betyder, at vi skal giftes. Jeg er head over heels in love, head over heels overrasket. Nyheden og oplevelserne er nu ved at lande hos mig, og derfor synes jeg, at et blogindlæg der beskriver hele weekenden er på sin plads. Det var nemlig ikke kun selve frieriet, der var en overraskelse.

Fornærmet til fødselsdagsfest

Fredag aften var vi inviteret til 18-års fødselsdag på Frederiksberg med middag og fest. På samme tid landede to af vores gode venner fra Tyskland for at tilbringe weekenden med os. Vi var altså dobbeltbookede. Jesus sagde, at han ville cykle fra fødselsdagen til Hovedbanegården for at hente dem og tage dem til lejligheden, så de kunne stille deres kufferter. Derefter skulle vores gæster på restaurant på Nørrebro, så Jesus ville komme tilbage til festen, hvor jeg var. Han fortalte mig, at han ville være væk i 20 minutter.

To timer efter var han stadig ikke kommet tilbage. Jeg skrev til ham og fandt ud af, at han var taget med vores tyske gæster på restaurant, på trods af at han fortalte mig, at han kun ville være væk i 20 minutter. Jeg blev pænt fornærmet og muggen og svarede ham ikke tilbage. En time efter det kom han tilbage til festen, og vi ignorerede hinanden, for nu var han sur over, at jeg var sur på ham. Flot 🙄🤣

Festen sluttede, og vi cyklede hjem med vores tyske venner. Jeg var stadig fornærmet, for hvorfor forklarede han ikke, hvorfor han sagde 20 minutter men endte med at være væk i tre timer? Hvorfor tog han mig ikke med på restauranten men sagde, at jeg skulle blive til festen?

Manicure til lejligheden

Dagen efter skulle jeg tidligt op, for jeg skulle være til manicure i Sydhavn kl. 9. Nogle dage forinden havde Jesus sagt, at han havde booket en manicure til sig selv, men om jeg ikke ville overtage tiden. Han havde nemlig lovet at tage til brunch med vores tyske ven og hans kusine. Det sagde jeg selvfølgelig ja tak til.

Således drog jeg ud for at få lavet smukke negle. Nicole, der har She Naildid, gjorde sig umage, og det tog meget lang tid, og resultatet blev helt fantastisk. Lyserøde og gule negle med markblomster på ringfingrene. Efter min manicure havde vi aftalt at mødes i Frederiksberg Have, hvor Jesus ville vise vores tyske venner rundt. Han ville have mig til at møde dem oppe ved slottet. På vej derhen ringede jeg til ham, igen halvirriteret, for at høre, om de ikke bare kunne møde mig i parken, så jeg ikke skulle cykle op af den stejle bakke, hvor slottet ligger. Det kunne de ikke, for vennerne var lige gået på toilettet, så det var smartest, jeg mødte dem der. Tænk al den planlægning han har skullet gennemtænke, for at vi skal giftes.

Frieri på toppen af København

Jeg nåede halvvejs op ad bakken på cykel, før jeg måtte kapitulere og trække resten af vejen. På toppen foran slottet stod Jesus, vores tyske venner var stadig “på toilettet”. Jeg var stadig halvfornærmet fra aftenen inden, for vi havde stadig ikke talt sammen. Han sagde så, at han havde en “going away present” til mig, fordi han skulle rejse tilbage til New York et par dage efter. Jeg åbnede den, og det var en smuk blå kjole fra Stine Goya. Jeg blødte lidt op og sagde mange tak. Idet sagde han “I also got you a ring”, hev en smykkeæske frem og åbnede den. I den lå en helt fantastisk ring.

Her vidste jeg endnu ikke, at han var i gang med at fri, for han er normalt verdensmester i at give mig gaver. Jeg vidste altså ikke, at det var sådan en slags ring. Han snakkede videre, fortalte mig, “I wanna spend the rest of my life with you,” og så videre. Glædestårer begyndte at trille ned ad mine kinder, og jeg spurgte ham, “are you proposing to me?” Skal vi virkelig giftes? Svaret var ja, og han fortsatte med at erklære sin kærlighed. Han havde valgt Frederiksberg Have, fordi vi stod på toppen med udsigten over vores by, byen hvor vi skal have vores fremtid. At vi skal giftes. Det var så smukt, overvældende og romantisk.

Efter et par minutter pegede han hen på en busk, og vores tyske venner kommer frem. De havde siddet der hele tiden, filmet det hele, og jeg begyndte at græde endnu mere, så rørt og overvældet. Vi krammede alle sammen. Jesus fortalte, at han havde reserveret bord på champagnebaren hos D’ Angleterre kl. 16.30, og at vi skulle hjem og gøre os fine til at tage derind. Min mave boblede af lykke.

Og pludselig faldt alle brikkerne på plads – han var taget af sted fredag aften for at planlægge. Derfor var han væk i tre timer og ville ikke have, at jeg tog med. Negletiden? Jeg skulle selvfølgelig have flotte negle til anledningen. Og hvorfor var han så opsat på at vise vennerne rundt i Frederiksberg Have? Fordi det skulle være baggrunden til frieriet. Jeg fik lidt dårlig samvittighed over at have været en fornærmet kæreste.
Surpriseparty i Kødbyen

Det viste sig så, at det ikke kun var frieriet, der var en overraskelse. Jeg tog min nye kjole på, satte håret og lagde makeup, for en tur på D’ Angleterre kræver lidt ekstra. Intet mindre kunne gøre det, for vi skulle jo fejre, at vi skal giftes, sagde Jesus. Jeg satte mig ned i Christianiacyklen, klar til at køre mod champagnebaren. I det, vi forlod gården begyndte det at regne, så jeg tog regnslaget fra cyklen over mig. Det betød så, at jeg ikke kunne se noget. Jesus råbte, at vi skulle cykle gennem Kødbyen, for han vil gerne området til vores venner. Han lavede et mærkeligt sving, cyklede under en lille passage i Kødbyen. Jeg så en stor flok ben og hørte dem råbe “tillykkeeeee!!!!!!”. Jesus åbnede regnslaget, jeg kiggede tilbage og så ansigter på knap 40 mennesker fra vores familie og bedste venner.

Jeg var så overvældet, og også lidt lamslået over at have al den opmærksomhed på mig. Jesus havde arrangeret en surprise engagement party for at fejre, at vi skal giftes. Jeg blev siddende, næsten lammet i Christianiacyklen, vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg kom endelig op over et langt minut, tårer i øjnene og begyndte at sige hej til alle vores fantastiske mennesker, der havde mødt op.

With a little help from our friends

Asta havde hjulpet med gæsteliste og blomster til pynt. Waleria havde stået for pynt af bordene og printet billeder ud fra vores seks år sammen. Fiskeslagteren havde lavet den lækreste fiskebuffet med østers, hummer, rejer, muslinger, ceviche og med vin og champagne til at drikke. Frederik og Elvira havde hjulpet med at finde ringen. Folk havde mødt op med de fineste blomster, gaver og humør. Tænk at være så heldig at have så mange fantastiske mennesker i sit liv. Jeg var helt paf, og også paf over, at alle har kunnet holde det hemmeligt i de knap to måneder, planlægningen havde stået på. Jeg havde absolut intet fattet eller haft mistanke om noget som helst. Det er da helt vildt. Jeg fandt også ud af, at Jesus havde indhentet tilladelser til at fri til mig hos både mine forældre og min bror.

Man må altså sige, at vores forlovelse var amerikansk på flere måder, både med at spørge om lov til frieriet men også at holde en surprise engagement party. Jesus holdt også en lille tale, hvor han sagde, at han godt var klar over, at en sådan fest ikke var særlig dansk eller jantelovs-agtig, men at han var så taknemmelig for at kunne fejre med alle de mennesker i Danmark, der betyder noget for os.

En fantastisk aften

Vi spiste, drak, hyggede os. Festen var helt perfekt. Der var sat berlinerborde og bænke på i den lille passage i ly for regnen. Det regnede dog kun i ti minutter, og så kom den smukkeste efterårssol frem og ønskede os tillykke. På bordene var der pynt, et kæmpe udvalg af de smukkeste markblomster, der stod i lyserøde og dueblå gaveposer (man skulle tro mine veninder kendte mig) Alle hyggede, og jeg var så rørt over at se, at alle havde dukket op for vores skyld.

Efter et par timer fortsatte festen på Istedgade, hvor vi bor, i vores bygnings italienske bar med naturvin. Her blev der hygget, drukket og festet indtil klokken var næsten tre.

Det var en fuldstændig magisk weekend, som jeg aldrig vil glemme. Nyheden skal stadig lige lande hos mig. Tænk at jeg skal giftes. Arrangere en bryllupsfest. Finde en brudekjole. Det er næsten surrealistisk, men jeg kan ikke vente. ❤️

Tak til vores fantastiske familie og venner, der hjalp, fejrede og var med os på denne specielle dag. Jeg er så taknemmelig og føler mig som verdens heldigste kvinde!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

8 Comments

 1. 14. september 2020 / 14:59

  I’m totally blown away! Congrats, you guys! You deserve one another and the biggest love ever! <3

  • Caroline
   Forfatter
   15. september 2020 / 18:36

   Tak, sødeste Helle ❤️

 2. 14. september 2020 / 15:04

  Stort stort tillykke til jer begge to!
  Hvor er I heldige med hinanden!
  Årrrh hvor er det romantisk – jeg er vild med det hele <3
  Store kram
  Gitte

  • Caroline
   Forfatter
   15. september 2020 / 18:36

   Tusind, tusind tak, vi er også så glade, og jeg er meget taknemmelig ❤️

 3. 14. september 2020 / 18:55

  Åh hvor lyder det helt igennem magisk❤️ Sikke en fantastisk forlovede du har, det er virkelig stort❤️

  • Caroline
   Forfatter
   15. september 2020 / 18:35

   Det var så magisk, en dag jeg aldrig vil glemme. Jeg føler mig meget heldig ❤️

 4. Gitte
  14. september 2020 / 18:58

  Det er da den fineste forlovelsehistorie – stort tillykke til jer begge ❤️

  • Caroline
   Forfatter
   15. september 2020 / 18:35

   Han gjorde det ret godt ❤️ Tak ❤️

da_DKDanish