Copenhagen Health Club: Vejen til ultimativ sundhed?

Her ligger Copenhagen Health Club

Dette indlæg indeholder reklame

De sidste mange måneder har jeg været på lidt af en sundhedsrejse. Det startede med, at jeg var utilfreds med, at jeg havde taget en håndfuld kilo på. Jeg startede en vægttabsrejse med Helene Hüttmann, der er personlig træner. Hun fik mig på rette spor, og jeg tabte fem kilo.

Det gav mig mod på mere. Sundhed. Velvære og selvtillid. Fedttab, øget muskelmasse. Hvordan kan jeg optimere mit helbred og velvære ved at være sund, men stadig leve, uden at der går for meget kalorietælling og gulerødder i den? Og så til et andet problem; mit hår. Jeg har længe lidt af hårtab, og de få hår, der er tilbage, er tørre og knækker i spidserne. Det er en daglig irritation, for hvor gad jeg dog godt have langt, tykt, lækkert og sundt hår. Som jeg havde en gang. Kan jeg også optimere mit hår ved at fokusere på at leve end sund, holistisk livsstil?

Ja, siger Copenhagen Health Club!

Her er det tydeligt at se, at mit hår har gennemgået en kedelig udvikling. 

Dit hår sladrer

For nogle uger siden var jeg på besøg hos Copenhagen Health Club hos verdens sødeste Helle, der står bag virksomheden. Copenhagen Health Club ligger midt på Strøget lige ved siden af Illums Bolighus. I det fine kontor fik jeg hele pakken; en Cell Wellbeing håranalyse, en fysiologisk kropsscanning og en kostplan. Med den nyeste, helt utroligt intelligente teknologi, kan Copenhagen Health Club nemlig snuppe fire nakkehår, stamceller, som bliver scannet. En halv time efter ligger der en 39-siders rapport klar i din indbakke. Hårstråene med dine stamceller sladrer nemlig og kan fortælle alt om, hvordan din krop har det. Herefter lægger Copenhagen Health Club en personlig sundhedsplan for dig. Efter tre måneder skal det vurderes, om der er sket positiv forandring.

Her bliver mine hår scannede

Cell Wellbeing håranalyse

Jeg fik hevet fire nakkehår ud (det gjorde ikke ondt!), og de blev lagt på scanneren. Kort tid efter lå der en 39-sider lang rapport klar i min indbakke. Her kunne jeg læse mig til en masse interessante detaljer om min sundhed på celleniveau. Den gav mig indblik i, hvilke fødevarer jeg er intolerant overfor. Det kan både være mad, jeg har spist for meget af, eller mad, jeg har spist for lidt af, og som min krop derfor ikke kan tolere. Rapporten viste også ernæringsmæssige mangler, hvor jeg slog ud på antioxidanter og vitamin e.

Og noget rigtig interessant var, at rapporten kunne sladre om miljøpåvirkninger. Her slog jeg ud på skærme, og det giver god mening, da jeg bruger en god sjat af min hverdag foran en computerskærm.

Fysiologisk kropsscanning

Efter Cell Wellbeing håranalysen var det tid til en fysiologisk kropsscanning, som jeg havde glædet mig meget til. Det er en vægt, der kan lidt mere end den gennemsnitlige badevægt. Den viser og analyserer kropsvægt, knoglevægt, fedtprocent, kropsvæske (om din væskebalance er i orden, og du drikker nok vand), muskelmasse og hvileforbrænding. Den viser også, hvor meget visceral fat, man har. Det er det farlige fedt, der sidder på maven rundt om organerne.

Vægten printer en seddel ud, og her kunne jeg se, om jeg lå lavt eller højt på de forskellige parametre. Det gav mig også et billede af, at hvis jeg virkelig skal optimere min krop og sundhed, skal jeg gerne øge min muskelmasse og tabe rent fedt. Det var jeg egentlig lidt overrasket over, for jeg træner en del, så hvorfor er min muskelmasse ikke højere? Jeg var dog en vinder, når det kom til visceral fat og kropsvæske. Det betyder, at det fedt, jeg har, er godt fordelt over kroppen, og at jeg drikker nok vand.

Sådan ser en Cell Wellbeing-rapport ud

En unik kostplan

Efter jeg fik foretaget min håranalyse og min scanning, fik dannet mig et indtryk af, hvordan det hele stod til og fik tygget mig gennem min personlige rapport, skrev jeg en række spørgsmål ned, som jeg havde til rapporten. Disse spørgsmål skulle kostvejleder, Lene Jensen, svare på. Vi havde en god samtale, og ud fra den udarbejdede hun en kostplan til mig. Kostplanen tager udgangspunkt i min 39-siders rapport, men også i vores samtale, hvor jeg blandt andet delte, at jeg ikke spiser kød, og at jeg specifikt ønsker at bygge muskler og tabe fedt.

Jeg har nu fået en kostplan, der er tilpas løst bygget sammen til, at jeg nemt kan inkorporere den i min hverdag. Der er retningslinjer såsom, at jeg skal spise 500 gram grøntsager om dagen, men jeg bestemmer selv hvilke. Det gør, at det er en del mere fleksibelt og nemt at følge den. Kostplanen er på samme tid bygget over min Cell Wellbeing-rapport, der rapporterede om, at jeg især har brug for næringsrig kost med fokus på antioxidanter og vitamin e.

Dette går også hånd i hånd med, at jeg ønsker øget hårvækst, og det bliver spændende at se, om kosten mon kan gøre noget på den front. Derudover tippede dygtige Lene Jensen mig om, at jeg skulle begynde at lave min egen golden milk drik med gurkemeje, ingefær, kanel og peber. Den er jeg allerede blevet kæmpe fan af. Det er nemt, lækkert, sundt, og så har gurkemeje en lang række fordele. Blandt andet at den øger hårvækst og styrker immunforsvaret.

Hvad så nu?

Jeg var simpelthen så heldig, at Jesus også fik tilbudt en Cell Wellbeing-håranalyse og en kropsscanning. Det blev lidt af en åbenbaring for ham. Vi er gået all in (ok, mig mere end ham) på en sund livsstil. Jeg spiser mine grøntsager, drikker golden milk, masser af vand og træner i Arca et par gange om ugen. Jeg har det godt, og så glæder mig mig helt vildt til en opfølgning om tre måneder.

Det er vigtigt for mig at huske, at dette ikke er en kur, men en livsstilsændring. At store forandringer ikke kommer fra den ene dag til den anden. Det kræver kontinuerlig indsats. Jeg drømmer om, at jeg får skabt gode, sunde vaner for mig selv, som jeg forhåbentlig kan tage med mig resten af livet. Det er netop derfor, det er så fedt, at de personlige scanninger og kostplanen, der er tilrettelagt derefter, er lavet specifikt til mig. På den måde ved jeg præcist, hvordan jeg kan optimere min sundhed mest muligt.

Du kan få 35% rabat hos Copenhagen Health Club

Drømmer du om mere indblik i din krops helbred og gode tips til, hvordan du kan optimere den, så kan jeg kun anbefale, at du smutter fordi Copenhagen Health Club. Jeg har fået lov til at tilbyde en særlig SILVER-pris på 1.495 kr for Cell Wellbeing-håranalysen, 39 siders rapport og en fysiologisk kropsscanning. Normalprisen er 2.295 kr. Du udnytter rabatprisen ved at referere til min blog, når du booker en tid hos Copenhagen Health Club.

Hos Copenhagen Health Club kan du også få 15% rabat på de unikke kosttilskud fra EPINUTRICS. Jeg ønsker dig god fornøjelse <3

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish