Hundeselskab, nyt job og ny identitet

Sikke der er gang i den for tiden. Jeg farer rundt og har masser på min tallerken – men på den gode måde. Og så skal jeg også lige vende mig til tanken om, at jeg nu er vaskeægte forlovet og skal giftes på et eller andet tidspunkt. Den tanke er stadig ikke helt landet hos mig. Det er lidt en ny identitet. Og hvad værre er, så tog Jesus til New York tre dage efter vores forlovelse, så vi har ikke engang kunnet være i forlovelsesboblen sammen.

Derfor synes jeg også, at det kunne være hyggeligt med et rigtigt, gammeldags hyggeindlæg. Billeder og lidt tekst, der gør status på situationen. Here we go.

Nyt job

Mit outfit fra en gåtur i Frederiksberg Have med min veninde i sidste uge. Jeg frøs så meget, at jeg havde blå læber, men det kan man ikke se. Efteråret er altså kommet. Jeg elsker og hader det på samme tid. Efteråret er min årstid (libra girl, fødselsdag 6. oktober), og jeg synes, at efteråret er noget så hyggeligt. Men det betyder også, at mørket og kulden kommer. Min skjortejakke er fra VILA. Jeg føler mig ret smart i den.

Og speaking of, så har jeg fået job hos VILA som freelance tekstforfatter. Det betød, at jeg sidste uge var en tur til Skanderborg for at besøge hovedkontoret. Jeg er vild med at køre i regionaltog, så selvom toget afgik fra hovedbanegården kl. 6.55, gjorde det mig intet. Jeg fik også arbejdet uhyre effektivt både på vej til Skanderborg og tilbage igen. Alt i alt en succes.

Hundeselskab

Fra det ene job til det andet job. Jeg har mange forskellige jobhatte. Her er Anton, min nye besøgshund, som jeg går tur med et par gange om ugen. Han er skøn, og jobbet gør mig lykkelig. Jeg får hundeselskab, frisk luft og skridt i benene. Altså, what’s not to like? Nå ja, så afholder det mig også fra at købe min egen hund, noget som jeg ellers overvejer dagligt.

Flisebord og forlovelsesgaver

Lidt vidner fra vores surprise-forlovelsesfest – en smuk skål fra Bjørn Wiinblad og blomster og ikke mindst mit hjemmelavede spisebord med fliser. Vil du i gang med et flisebordsprojekt, har jeg skrevet en guide lige her.

Gul slår næsten lyserød

For nogle år siden var gul en af de farver, jeg svor, jeg aldrig ville gå i. Det har ændret sig 180 grader. Jeg elsker gul. Gule negle, gult tøj, jeg drømmer om en gul væg i min lejlighed. T-shirten er en klassisk 101 Nørgaard-bluse, som jeg købte over Trendsales til en slik. (Godt tip når du drømmer om noget er at tjekke, om det findes brugt). 101-bluser har jeg gårt med, siden jeg var barn. Da jeg sang i Sankt Annæ Pigekor havde vi dem på som kor-outfit, og det betød også, at vi fik god rabat, når vi shoppede 101-bluser. Jeg tror, jeg havde næsten alle farver.

Cardiganen er fra Silver Lining, og du kan finde en lignende opskrift her, hvis du selv vil i gang.

Fødselsdag hos Asta, der blev holdt i haven med tæpper i god corona-skik. Hun havde disket op med hjemmebagte kager, kaffe og varm chokolade.

Ballet og brunch i Det Kongelige Teater

I lørdags var jeg en tur i Det Kongelige Teater til ballet og brunch med min farfar og hans kæreste. Det er altså et ret godt tip – cirka en gang om måneden kan du gratis komme i teateret og overvære balletdanserne til deres træning. Det tager cirka halvanden time. Normalt er der brunch fra MEYERS til arrangementet, men den del var skrottet #corona. I stedet havde jeg fyldt termokanden med kaffe og smuttet en tur i 7 Eleven efter deres fantastiske croissanter. Dem nød vi så i salen. Det var desuden Nikolai Hübbe, der trænede balletdanserne. En sjov og fin oplevelse.

Berlin stories guidebog udkommer

Og så det allerbedste (udover min forlovelse ❤️). Min Berlin-guidebog lander om under to døgn, og jeg er sååååå spændt. Her er forresten forsiden jeg endte med at vælge. Det var en svær beslutning. Tak for input på Instagram, hvor jeg spurgte, hvilken fosideudgave, I bedst kunne lide. Jeg håber også, at I glæder jer til, at bogen udkommer. Den kommer først og fremmest til at blive solgt på min shop her på domænet i både fysisk bog og som e-bog, men også i andre butikker og onlinebutikker. Mere om det senere!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish