Guide: 7 must do’s dette efterår i København

Efterår i København

Smukke København badet i smukt efterårslys – københavnsk efterår kan noget

Jeg sidder i Bornholms lufthavn med snuden mod København efter en skøn forlænget weekend på den dejlige ø. Om et par dage udkommer jeg med en efterårs- og vinterguide til Solskinsøen, som er mindst ligeså dejlig at besøge i ydresæsonen som om sommeren. Det har været en skøn weekend, der bød på hygge, god mad, overvældende natur. Det er nemlig noget af det, Bornholm gør allerbedst!

I mellemtiden ville jeg lige dele et indlæg, jeg har skrevet for CBS Wire. Det er Copenhagen Business School’s independent university newspaper, som jeg skriver for et par gange om måneden. Denne gang har jeg skrevet en guide, der indeholder syv must do’s i København dette efterår. Som jeg skrev i sidste uge, vil jeg nemlig gøre mit for, at det bliver et dejligt efterår med mere hygge end vinterdepression.

Hop ind og læs min guide til et dejligt efterår i København. Forhåbentlig kan dit efterår blive lidt skønnere med en af de syv must do’s. Der er lidt tips til fede museer. Dejlige gåture. Måltider der er et must om efteråret, og så er der tip til en ny vinbar, der er åbnet i min bygning på Istedgade.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish