20 vilde ting der er sket for mig i 2020

Jeg gør status over det herrens år, 2020. Hvor mit sidste personlige indlæg var af den mere triste, ærlige slags, så er det her indlæg et af de mere positive og optimistiske. Det er nemlig vigtigt at huske på sine wins og alt det, man skal være taknemmelig for – det prøver jeg i hvert fald at huske mig selv på.

Selvom 2020 nok først og fremmest vil blive husket som corona-året, så skete der altså også en masse vilde ting for mig. Det skal jeg også huske på. At corona hverkan fylder, eller skal fylde, det hele. Så her er et vaskeægte ananas-i-egen-juice-indlæg, om alle de vilde ting, der er sket for mig i 2020.

Jeg blev forlovet

Mit livs største overraskelse (på fod med da min bedste veninde pludselig stod i New York på min fødselsdag). Den 12. september gik min kæreste på knæ i Frederiksberg Have, og ikke nok med det, så overraskede han mig med en fantastisk surprise forlovelsesfest i Kødbyen. Sikke en dag!

Jeg startede min egen podcast, Silver Talks

Efter lang tids overvejelse og en masse inspirationslytning til andre podcasts, udgav jeg min egen af slagsen, der handler om seje kvinder og deres historier. Jeg er også i gang med at planlægge anden sæson.

Jeg fik fjernet visdomstænder

Åh, hvor har de visdomstander fyldt meget og gjort meget skade de sidste mange år. Jeg fik dem endelig fjernet, og nu har jeg kun én tilbage, som tandlægen har sagt kan blive (7-9-13).

Jeg købte en Chanel taske

Overfladisk ja, men også et materielt bevis på, at jeg har opnået nogle ting, der gjorde, at jeg kunne forkæle mig selv med et stort køb, der har stået på min bucketlist siden 2012.

Jeg udgav min anden bog

På trods at corona der har sat en kæb i hjulet på udlandsrejser, så udgav jeg min anden guidebog til Berlin, Berlin stories. Det er en personlig guide til mine yndlingssteder i Berlin, og den fås her både som fysisk bog og i en digital udgave. Ih, hvor jeg glæder mig til at komme til Berlin snart.

Jeg designede strik til Netto

I januar designede jeg to strikkekits med strikkeopskrifter og garn til to forskellige smukke striktrøjer, der blev solgt i Netto. Det var ret vildt at se mig selv på forsiden af et strikkekit i min lokale Netto.

Jeg startede et strikkeunivers

Strikkekittene fra Netto blev startskudet til Silver Lining, et strikkeunivers, jeg har startet sammen med min mor. Her udgiver vi strikkeopskrifter og sælger også færdigstrikkede elefanthuer og sweatre. Du kan følge med på vores Instagram.

Jeg skrev en rejseguide til Magasinet In

I november fyldte min vinterguide til Bornholm hele seks sider i Magasinet In. Det var jeg altså lidt stolt af, og jeg glæder mig til at skrive flere.

Jeg blev interviewet til Jyllandspostens Rejsesektion

Og det kom der hele fire siders interview og insidertips til New York ud af. Det blev udgivet i JPs lørdagsavis og var helt vildt sejt.

Jeg blev ramt af coronakrisen

På flere måder, ligesom alle andre. Vi er heldigvis i samme båd. Jeg var i NYC, da pandemien brød ud i den vestlige verden og måtte akut forlade byen og Jesus. Det var ikke sjovt. Alt andet lige, så har corona fyldt (alt for) meget i 2020.

Jeg tog på en sundhedsrejse

Efter at have brugt meget tid i New York, hvor maden er usund og portionerne er store, havde jeg over tid taget en håndfuld kilo på. Dem gik jeg og var lidt træt af. Jeg besluttede mig for at gøre noget ved det og tabte mig faktisk fem kilo, noget jeg både er glad for og stolt over.

Jeg brugte meget tid med mine kære

Coronakrisen gjorde, at jeg for alvor har måtte tænke over, hvem jeg ser. Jeg har også boet hos mine forældre i perioder. Det gode ved det er, at det er dejligt at bruge tid med dem, man elsker. Lidt positivt kan man godt sige om krisen.

Jeg færdigskrev to nye guidebøger

En guidebog til New York og en guidebog på engelsk til København. Planen var at udgive dem i henholdsvis april og oktober, og jeg havde endda planlagt udgivelsesfest i København. Det hele blev selvfølgelig sat på standby pga. corona, og det er super irriterende, men jeg glæder mig til, at jeg kan udgive dem.

Jeg fik rejst på trods af corona

Selvom corona gjorde det noget nær umuligt at rejse – i hvert fald til New York – så fik jeg alligevel rejst en del. Jeg startede året ud med to ture til Berlin. Jeg var i New York i halvanden måned, hvor vi også tog en tur Upstate. Så var jeg en måned i Berlin i juli, en tur i Grækenland, og så holdt Jesus og jeg en del staycations i Danmark – både i Tisvilde, glamping ved Sjællands Odde, på Hotel Vila i København, og så lejede vi en husbåd på Christianshavn. Så jeg skal vist ikke klage!

Jeg fik nye jobs

“Låst fast” i Danmark og uden studie var jeg nødt til at søge nye veje for ikke at gå til af kedsomhed. Jo, det er dejligt at skrive blog og lave mine andre projekter, men jeg hungrede også efter fællesskab, udfordringer og kollegaer. Det fik jeg! Blandt andet hunden Anton, som jeg går med hver uge, og så er jeg kommet ombord hos to seje startup-virksomheder, Mindpool og Crediwire, hvor jeg står for content.

Jeg var med i Radio Loud

I en hel times radioprogram og podcast, Spejlet, hvor jeg så mig selv i spejlet og talte ærligt om mine inderste følelser.

Jeg havde fede blogsamarbejder

Udover mine nye jobs, så var der også godt gang i bloggen med en masse fede samarbejder. Blandt andet med Destination Bornholm, Gyldendal, A-Derma, Pinploy, Bad og Fliser og mange flere. Det gør det sjovere at blogge, når jeg får lov til at lave kreative samarbejder, der skaber værdi for mine læsere og virksomhederne.

Jeg lavede to fliseborde

Lockdown gjorde mig kreativ, og jeg syede, strikkede og bagte som en sindssyg. Jeg tog den også til et nyt niveau, da jeg lavede en flisekube og et flisebord som spisebord, som jeg er blevet så tilfreds med. Desuden er de to flisebords-guides de mest læste indlæg på bloggen for tiden. Det håber jeg, at der er kommet nogle seje fliseborde ud af.

Jeg begyndte at skrive dansk på bloggen

Før i tiden skrev jeg alle indlæg på både dansk og engelsk. Det var tidskrævende. Efter lang tids overvejelse besluttede jeg mig for at droppe den engelske udgave. Det gjorde selvfølgelig, at jeg sagde farvel til engelsktalende læsere, men det kom der heldigvis flere danske læsere ud af. Det gør også, at jeg får blogget langt mere, fordi det er meget hurtigere for mig blot at skrive indlæg på et sprog.

Jeg færdiggjorde officielt min bachelor

Jeg afleverede og forsvarede godt nok min bacheloropgave i 2019. Men jeg manglede stadig at afslutte ét frag med en skriftlig og mundtlig eksamen. Det gjorde jeg i juni 2020, og kunne så helt officielt kalde mig bachelor i Interkulturel Markedskommunikation. Det er fedt at kunne sætte kryds ved, og nu mangler jeg bare to års kandidatstudie, og så er jeg done. Ingen ph.d. til mig, i hvert fald.

Så selvom 2020 har været domineret at triste coronaomstændigheder, der har haft alvorlige konsekvenser for langt de fleste, så har det ikke været et helt skidt år. Det er altså en meget god øvelse at tænke over, hvad året har budt på af gode ting, og hvad man har opnået. Det kan anbefales. Farvel og tak 2020. Jeg er klar til 2021 og spændt på, hvad året vil bringe. Tak fordi I læser med ❤️

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish