Lidt ønsker til vintergarderoben

Indlægget indeholder reklamelinks:

Lyserød sweater (fås i flere farver) // Bøllehat i mohair // Dunjakke 

Skønne sokker i cashmereblanding (fås i flere farver) // Øreringe i guld // Sweaterkjole

Tynd rullekrave i uld (fås i flere farver) // Leggings i uld (fås i flere farver)

Det er tid til en god gammeldags liste over lækre sager, jeg drømmer om at tilføje til min vintergarderobe. Samtlige af sagerne indeholder uld, for uld skal der til. Jeg er gennemgående kuldskær, fryser næsten altid, og selvom jeg ikke har fundet en mirakelkur til at løse problemet, så hjælper det sjovt nok med varmt tøj, mange lag og gerne i uld. Derfor har jeg vintergarderoben fuld af uld. Uldundertøj. Uldleggings. Uldtrøjer. Tynde uldrullekraver. Kæmpe uldsweatre. Uldhatte. Er det lavet i uld, så har jeg det. Jeg har fået min hang til uld ind med modermælken, for som barn stoppede min mor mig altid i uldundertøj i både lange og korte udgaver, alt efter hvor koldt det var. Det har hængt ved.

Så hvis du sidder derude og fryser, ligesom mig, så kan jeg bare anbefale dig at købe dig fattig i uld. Den tynde uldrullekrave har jeg i flere afskygninger og farver, og dem har jeg næsten på under alt mit tøj. De er så tynde, så man kan skjule dem under andre lag, og så synes jeg, at det ser ret tjekket ud med en lille rullekrave. Den lange sweaterkjole er et farligt køb – for jeg ville nok have den på nærmest hver dag og kun skifte tøj, når den skulle vaskes. Ægte Steve Jobs stil. Sokkerne kan jeg ikke anbefale nok. De er silkebløde. Jeg fik et par lyserøde i fødselsdagsgave i oktober, og jeg har levet i dem. Varme fødder er også et ret godt trick til at holde varmen.

Er du til uldsager?

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish