Et breakup, betændelse og bloggen

Det er på høje tid med en update

En måned uden et blogindlæg. Det tror jeg aldrig er sket i bloggens historie, men der er heldigvis masser gode grunde. Her kommer en vaskeægte update. Først blev jeg ramt af corona, så betændelse i armene, som startede for snart tre uger siden, og som jeg stadig dealer med, og som gør det umuligt at lave noget som helst på computeren. Og så et breakup. Jeg delte sidstnævnte på Instagram for et par dage siden, og jeg er på røven over modtagelsen, som jeg lidt har gruet for. Det er klassisk at man bygger noget op i sit hoved, bekymrer sig unødvendigt, og det fik jeg endnu en gang bekræftet i denne situation, så tak for støtten, forståelsen, kærligheden og kommentarerne ❤️ Som jeg også skrev på Instagram-opslaget, har det været den hårdeste beslutning i mit liv, men nu har jeg det bedre, end jeg har haft længe.

Masser af vinterhyggestunder i København

Det største minus i min hverdag lige nu er mine forbandede arme. For snart tre uger siden tabte jeg en tung kettlebell nedover begge mine håndled til en crossfit-time. Det var ikke helt smertefuldt nok, så dagen efter tog jeg til poweryoga. Det kunne hellere ikke gøre det, så dagen efter igen tog jeg til reformer med en veninde. Jeg tænkte egentlig, at jeg ville aflyse timen, men det skulle man gøre senest 12 timer inden, og i stedet for at tabe det, timen havde kostet, måtte jeg af sted. Her gik det galt. Min højre arm sagde en mærkelig, udefinerbar lyd og det lignede, at noget i håndleddet poppede af led.

Og hyggestunder derhjemme med lækre plejeprodukter (her fra skønne Dr. Hauschka modtaget i gave)

Siden har jeg været i smertehelvede. Mine sener knirker. Alle bevægelser der indebærer armen og hænder gør ondt (og det gør de fleste bevægelser, kan jeg hilse at sige). At tage jakke på, åbne en dør, spise med pinde – at skrive på computeren. Og det betyder også, at jeg er bagud med alt. Sidstnævnte er særligt et problem, da jeg på mange måder lever mit liv gennem en computer med blog, freelance, arbejde og studie. Det betød også, at jeg måtte sygemelde mig til en skriftlig eksamen sidste uge. Simpelthen fordi skrivearbejde på computeren er et stort, fedt no go.

Verdens sødeste Martha er stadig verdens sødeste Martha. 

Jeg har endnu en eksamen denne uge, som jeg virkelig håber at være klar til. Derudover har jeg været en tur på skadestuen til klokken 3 om natten en fredag aften. Det var næsten som et dårligt filmplot, mig der sad og kukkelurede i 3,5 time, mens den ene julefrokostbrandert- og ulykke kom ind en efter den anden. Så til egen læge. Videre til fysioterapi og en uges laserbehandling. Så til smertelæge, få gigtmedicin der lader til at hjælpe, og på mandag står den langt om længe på røntgen. Det skulle de have gjort på skadestuen, men der var to læger på vagt, og den del med røntgen blev vist sparet væk.

Det dejlige er, at selvom mit liv er lidt ude af kontrol med mine dårlige arme, så har jeg det skønt. Jeg stresser ikke alt for meget over at være bagud med arbejde, blog, studie, eksamen, lejlighed og alt det andet, som jeg havde gjort for nogle måneder siden. Det må i sidste ende være et tegn på, at jeg er et godt sted i mit liv ❤️

Og…. Leder du efter den perfekte julegave til en, der elsker Berlin?  Min guidebog til Berlin indeholder tips til alle de fede steder og skjulte perler, du ikke finder i de andre guidebøger. Find bogen her ❤️

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish