Her er mine planer for februar

Mine planer for februar

Årets anden måned er skudt i gang, og det er fart på. De sidste par uger er fløjet af sted, men alligevel føler jeg, at de har været lange, fordi der er sket så meget. Jeg har rejst non-stop. Juleferie i Portugal, nytår i Paris og videre til Nice. Så hjem til København et par dage og mod forlænget weekend i København. Så endnu et par dage i København og forlænget weekend i Flensborg. Det har været skønt, særligt i januar der ellers ikke er verdens mest spændende måned.

Og nu er vi godt i gang med februar. Her er mine dejlige planer for måneden.

I februar vil jeg…

♥ Spise en fastelavnsbolle eller to. Jeg har allerede taget forskud med en fra Andersen Bakery, der altså er helt vidunderlig. Måske skal den næste være gigant-udgaven i en croissant fra Brød på Enghave Plads?

♥ Starte andet semester på CBS, hvor jeg skal have to store fag om ledelseskommunikation og -organisering. Jeg glæder mig til at komme i gang igen, selvom det også betyder, at jeg får ekstra meget at se til.

♥ Skrive eksamen. Ikke nok med at jeg går i gang med andet semester, så har jeg også en eksamen, jeg skal klare. Jeg sygemeldte mig nemlig til en skriftlig eksamen i december. Ikke af god vilje men simpelthen fordi mine håndled var så smadrede, at jeg ikke kunne skrive på computer. Reeksamen ligger i slutningen af februar, og selvom jeg ikke ligefrem glæder mig til at skrive den, bliver det godt at få det overstået.

Til cryoterapi hos Cryo Scandinavia. Jeg har tidligere været til en del cryoterapi i Berlin, og jeg synes, følelsen er for fed, så jeg glæder mig til oplevelsen i København.

♥ Holde vinterferie i Porto, Portugals anden største by. Jeg glæder mig helt vildt til at opleve en ny by i det dejlige land og til at spise sardiner og pastel de nata mindst en gang om dagen.

♥ Besøge Copenhagen Contemporary for første gang. Det har været på min København to do liste for evigt, og jeg tror også, at en tur på museet har stået i denne type blogindlæg før. Men nu skal det ske!

♥ Til tandlægen! Ikke særlig interessant eller sjovt men det giver altså kæmpe pluspoint på voksenkontoen, når jeg lige tager mig sammen og bestiller en tid for at få kigget gebisset igennem. Endnu flere voksenpoint er at jeg netop har fået min Dyson-støvsuger installeret og hængt op i mit skab. Jeg er lykkelig for den på en ægte voksenmåde. Tænk man kan blive så glad for en støvsuger.

Hvad jeg skal se og læse…

♥ Jeg er netop i gang med Du kan alt 2 af Christian Jungersen, en anbefalelsværdig roman om Per, der gennemgår en form for midtlivskrise.

♥ Jeg skal se Inventing Anna på Netflix, en serie jeg har glædet mig til meget længe, faktisk siden jeg læste den vanvittige artikel om den sande historie, der er baggrunden for Netflix-serien. Anna, der er russer, tager til New York og scammer hele byen for millioner af kroner, mens hun lever et jetsetterliv. Sandheden er bare, at hun faktisk ikke har en krone på lommen. Det bliver godt – særligt fordi Julia Garner spiller hovedrollen!

♥ Gomorrah på HBO som jeg netop er gået i gang med. Serien er baseret på den sande historie om Napolis maffia, og da jeg læste om den i Politiken, der kaldte Gomorrah den bedste serie, der nogensinde er lavet. Den er god!

Det er der sket på bloggen…

En stor guide til Flensborg, som er en ultra hyggelig by, der fortjener et besøg.

Mine nytårsforsætter og planer for 2022.

Og et tilbageblik på mine højdepunkter og nedture i 2021.

Jeg håber, at du også har nogle dejlige planer for måneden.
Med ønsket om en dejlig februar måned til dig ♥

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish