Om & kontakt

About Caroline Sølver, Silver Stories blog

Om Caroline Sølver

Hej og velkommen til min blog, Silver Stories. Her deler jeg hippe rejseguides, livsstilsinspiration og personlige historier med håbet om at inspirere. Jeg hedder Caroline, er født og opvokset i på Østerbro i København. Da jeg var 18 år, flyttede jeg til Berlin, hvor jeg endte med at bo i tre år. Siden flyttede jeg til New York og arbejdede nogle år.

Jeg flyttede atter tilbage til min hjemby for at læse på Copenhagen Business School, hvorfra jeg nu har en bachelorgrad i Interkulturel Markedskommunikation. I 2020 læser jeg videre på kandidaten, Cand.merc.(kom.)

Nu bor jeg i København, men bruger fortsat nogle måneder om året i Berlin, New York og andre dejlige steder i verden.

Jeg drikker min cappuccino med havremælk, kværner 52 bøger om året, lærer at trække vejret til yoga, koncentrerer mig allerbedst når jeg er i gang med dyb research, og så ved jeg ikke, hvordan mit liv skulle hænge sammen uden min cykel.

Hippe rejseguides

I 2020 udgav jeg min anden bog – en rejseguide til Berlin. Min tilgang til mine rejseguides er, at jeg deler de skjulte perler, sjove steder og lækre caféer og restauranter. Jeg er nu i gang med at skrive en rejseguide til NYC og en til København. Guiderne er altså til dig, der ønsker noget udover det sædvanlige, som du ikke finder i de traditionelle rejsebøger.

Jeg udgiver også strikkeopskrifter under navnet Silver Lining. Fælles for opskrifterne er, at de er nemme at gå til. De kræver blot, at du kan strikke ret og vrang.

Senest har jeg startet en podcast, der hedder Silver Talks. I hvert afsnit inviterer jeg en inspirerende kvinde med i studiet. Vi taler om at flytte til et andet land, være kærester med en fra udlandet, at starte sin egen virksomhed og meget mere. Du kan lytte til den på podcast-appen, Spotify eller på bloggen.

Freelancer inden for kommunikation og markedsføring

Derudover arbejder jeg som freelancer og konsulent inden for kommunikation og markedsføring. Jeg er ekspert i digital og content marketing samt sociale medier. Jeg skriver whitepapers, blogindlæg og artikler. Planlægger kommunikations- og markedsføringsstrategier samt events. Desuden kan jeg rådgive om markedsindtrængning i USA, Tyskland og Danmark. Vil du vide mere, så tjek gerne min LinkedIn.

Du kan også se eksempler på mit arbejde her, både på Silverstories.dk i samarbejde med virksomheder eller som freelancer.

Kontakt mig

Har du ris og ros, vil du samarbejde med mig eller har du blot et spørgsmål? Så kan du skrive til mig på  carolinesoelver@gmail.com

Du kan også finde mig på Facebook, Instagram, Bloglovin og Youtube.

Tak fordi du læser med!PROM DRESSES uk

Om Caroline Sølver

Hej og velkommen til min blog, Silver Stories. Her deler jeg hippe rejseguides, livsstilsinspiration og personlige historier med håbet om at inspirere. Jeg hedder Caroline, er 25 år gammel, født og opvokset i på Østerbro i København. Da jeg var 18 år, flyttede jeg til Berlin, hvor jeg endte med at bo i tre år. here, here and here. In September 2016, I moved back to Copenhagen with my boyfriend who is from New York City. Here, I got my Bachelor’s Degree in Intercultural Marketing and Communication from Copenhagen Business School.

Jeg flyttede atter tilbage til min hjemby for at læse på Copenhagen Business School, hvorfra jeg nu har en bachelorgrad i Interkulturel Markedskommunikation. I 2020 læser jeg videre på kandidaten, Cand.merc.(kom.) cafe called Skål with my boyfriend, which is located in Bed-Stuy, Brooklyn.

Jeg drikker min cappuccino med havremælk, er vild med at læse gode bøger og lytte til podcasts, og mit favorittransportmiddel er min cykel.

On Silver Stories, you will find lots of hip travel guides – not only about Berlin, NYC, and Copenhagen but around the whole world. You will also find personal anecdotes and lifestyle inspiration with the goal of living your best life.

Hippe rejseguides

I 2016 udgav jeg min første bog - en rejseguide til Berlin Min tilgang til mine rejseguides er, at jeg deler de skjulte perler, sjove steder og lækre caféer og restauranter. Jeg er nu i gang med at skrive en rejseguide til NYC og en til København. Guiderne er altså til dig, der ønsker noget udover det sædvanlige, som du ikke finder i de traditionelle rejsebøger.

Jeg udgiver også strikkeopskrifter under navnet Silver Lining. Fælles for opskrifterne er, at de er nemme at gå til. De kræver blot, at du kan strikke ret og vrang.

Senest har jeg startet en podcast, der hedder Silver Talks. I hvert afsnit inviterer jeg en inspirerende kvinde med i studiet. Vi taler om at flytte til et andet land, være kærester med en fra udlandet, at starte sin egen virksomhed og meget mere. Du kan lytte til den på podcast-appen, Spotify eller på bloggen. Silver Lining.

Freelancer inden for kommunikation og markedsføring

Vil du vide mere, så tjek gerne min LinkedIn. Du kan også se eksempler på mit arbejde her, både på Silverstories.dk i samarbejde med virksomheder eller som freelancer.

Kontakt mig

Har du ris og ros, vil du samarbejde med mig eller har du blot et spørgsmål? Så kan du skrive til mig på carolinesoelver@gmail.com

Du kan også finde mig på Facebook, Instagram, Bloglovin, Youtube og LinkedIn.

Tak fordi du læser med! PROM DRESSES uk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments

 1. Amanda Klenow Lehr
  4. januar 2022 / 8:18

  Hej Caroline, da du boede i berlin brugte man så alle de penge man tjente på hsleje og andre nødvendige udgifter eller var der også penge til overs som man kunne bruge til at spare op?

  Mvh. Amanda

  • Caroline
   Forfatter
   14. januar 2022 / 15:04

   Hej Amanda, tak for din kommentar. Det er svært at være på – jeg kunne spare en lille smule op, fordi jeg både havde fuldtidsjob og passede børn ved siden af. Men det kommer selvfølgelig helt an på, hvor mange penge man tjener og hvor mange penge, man bruger. Mvh Caroline

da_DKDanish