Silver Talks podcast

Silver Talks podcast præsenteres af Caroline Sølver, forfatter, blogger og freelancer.
I hvert afsnit hiver hun fat i en sej kvinde, der har en stærk historie at dele.
Det skal handle om alt fra karriereveje, at starte sin egen virksomhed,
at blive mor og syg med kræft, at flytte til udlandet og at være kærester
med en fra et andet land. Målet er at inspirere kvinder til at gå sin egen
vej samt at forsikre om, at livet også giver bump på vejen.

Du kan lytte med på Silver Talks podcast gennem iTunes og Spotify. Jeg håber, at du kan lide, hvad du hører!

Jeg har selv lyttet til en lang række meget forskellige podcast i nogle år – fra Fries before guys, Hej mor, Third Ear, Busy girl og Baglandet. En dag spurgte en ven hvorfor jeg ikke startede min egen podcast. Det satte nogle tanker i gang, og et par dage efter gik idefasen i gang.

Og siden det har jeg investeret i en mikrofon. Jeg har optaget afsnit, lavet en masse fejl og lært af dem (at sige øøøøhhh, øhhmm og njaaaa… fungerer ikke på podcast!). Jeg har lært at redigere podcast (og bandet over det undervejs og ønsket at jeg kunne outsource den opgave). Det tager lang tid at redigere ‘øhmmm’ ud af en times lang samtale. Men det har også været en sjov og lærerig proces.

Jeg håber, at du kan lide min podcast.
God fornøjelse!

Du kan også lytte til min podcast her.