De bedste træningssteder i København

De bedste træningssteder i København? Dem har jeg undersøgt. Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med at træne, vild med at bevæge mig, og vild med at prøve nye træningskoncepter af. En løbetur rundt om søerne? Jeg ville ønske, hvis det var mig, men jeg elsker følelsen af et lækkert træningsstudio, det sociale aspekt af et godt community, der træner sammen og ikke mindst at variere den måde, jeg bevæger mig på.

Derfor har jeg i årevis prøvet et hav af forskellige træningsformer og træningssteder af i hele verden. Det gælder også for København. Og her kommer altså en opsummering af de bedste træningssteder i København. Der er lidt af hvert – til dig der vil have blød yoga. Dig der vil have yoga med lidt mere gang i den. Og så er der to andre koncepter, hvor man træner efter et koncept. Læs med og bliv inspireret til, hvor du skal træne i København.

Nordic Strong – langrendsski kombineret med pilates-øvelser

I det nye, smarte Nordhavn ligger Nordic Strong, som er et dansk træningskoncept udviklet omkring brugen af Nordic Traineren. Denne maskine imiterer bevægelserne fra langrendsski og kombinerer dem med øvelser på måtten inspireret fra Pilates og HIIT-øvelser såsom squats med vægte. Det giver en virkelig effektiv og ikke mindst sjov træning gennem nye bevægelser, der gør musklerne stærkere og mere definerede og samtidig forbedrer din udholdenhed. Jeg er stor fan af Nordic Strong, og det er jeg ikke alene om. På trods af at Nordic Strong først åbnede i efteråret 2022, er det allerede blevet et populært træningskoncept, der får folk fra hele byen til at valfarte til Nordhavn for at sætte hænderne i skistavene og fyre den af sted.

Prøv et hold hos Nordic Strong her.

Barry’s – intervalløb og HIIT-øvelser

Jeg blev vild med Barry’s, da jeg boede i New York City. Her er Barry’s et kendt træningskoncept med mange studios i hele byen og desuden i resten af USA. Så da Barry’s åbnede i København i 2020, var jeg hurtig til at hoppe med på løbebåndet her. Barry’s kombinerer intervalløb på et løbebånd med HIIT-øvelser på gulvet, nogle med løse vægte. Energien i “The Red Room”, hvor træningen foregår, er høj, og det er en stor del af den fede træningsoplevelse, der får endorfinerne til at kicke ind i hjernen.

Er du interesseret i at træne hos Barry’s og afprøve konceptet? Klik på dette link og få en prøvetime.

Power Yoga Copenhagen – et helt unikt yogastudio

Jeg har dyrket yoga i årevis, og jeg har dyrket yoga mange steder i verden. Og en ting er sikkert; der findes ikke et yogastudio som Power Yoga Copenhagen. Energien her er helt speciel af mange grunde. Fordi studiet ligger i den smukkeste københavnerbaggård på Christianshavn. Fordi der er en fællesskabsfølelse her, som man ikke finder mange andre steder. Og så fordi Power Yoga Copenhagen har et signaturhold, Free Flow, som de selv beskriver som free flowing sweaty madness. Det er den type yogahold, man næsten bliver høj af, når man bevæger sig gennem udfordrende, dynamiske yogaflows til høj musik og lyden af dygtige yogis, der er skarpe til at trække vejret. Elsker, elsker, elsker dette hold og dette studio.

Kailo – et smukt yogastudio med stor holdvariation

Når man træder ind i de smukke, lysfyldte rum hos Kailo, sænker skuldrene sig. Her er en rolig energi hjulpet kærligt på vej af studioets smukke indretning, der også lægger op til, at man slår sig ned i den store bløde sofa, nyder en kop the og tager en pause fra hverdagens gøremål. Derefter træder man ind i den smukke yogasal, hvor en lang række forskellige yogahold finder sted. Kailos rocket og vinyasa yoga hold er blandt andet populære og meget inspirerende at deltage i, og så tilbyder de også soundbath, meditation og andre dejlige events.

Tak fordi du læste med og lærte mere om de bedste træningssteder i København. Jeg håber, at indlægget har inspireret dig til at prøve et nyt træningssted af.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.