Guide: Sådan vælger du den bedste solcreme

Sponsoreret indhold

Jeg er født med hud så hvid som sne, så jeg har alle dage vidst, at solcreme er alfa omega for mig. Min hud brænder efter hvad der føles som minutter i skarp sol, jeg får soleksem af ingenting, og sådan har det altid været. Min mor var fantastisk til at smøre mig ind, da jeg var barn. Men da jeg selv overtog rollen som solcreme-minister, lærte jeg på egen krop og på den hårde måde, hvor vigtig solcreme er. 

Dette blev særligt klart for mig, da jeg i 2018 blev opereret for modermærkekræft. En skræmmende oplevelse der på alle måder satte sig i min krop og sind og endnu en gang understregede vigtigheden af solcreme. I dag dyrker jeg på ingen måde solen, og så bruger jeg solcreme og solbeskyttelse hver dag, året rundt. Det er der mange fordele ved – pænere hud, færre rynker og så minimerer jeg risikoen for hudkræft-sygdomme. Udover at jeg kender til vigtigheden af solcreme, så har jeg også erfaring med flere solcreme-brands, jeg har været igennem i årets løb. Og jeg hælder til en klar vinder, som jeg er særligt glad for at samarbejde med, så jeg kan dele vigtigheden af god solbeskyttelse.  

Den ultimative solbeskyttelse

Nemlig solbeskyttelse fra Rudolph Care. Solbeskyttelse fra Rudolph Care består af et sortiment med solcreme til kroppen i forskellige udgaver (de har en ret så pæn solcreme med glimmer i fx), til ansigtet og en stick, man kan bruge til udsatte steder såsom læber, ører og der, hvor du har brug for et touch up i løbet af dagen. Produkterne fås både med faktor 15, 30 eller 50, og jeg går altid efter maksimal solbeskyttelse, altså faktor 50. 

Jeg holder meget af ansigtssolcremen fra Rudolph Care, fordi den ikke føles som solcreme, når jeg påfører den i ansigtet, men blot føles som en almindelig dagcreme.

Solbeskyttelsen fra Rudolph Care beskytter både mod UVA- og UVB-stråler. Men derudover fungerer Rudolph Cares solbeskyttelse også som hudpleje, der beskytter og kærligt tager sig af din hud med nærende olier såsom havtorn og beroligende ekstrakter fra blandt andet agurk og æble. Og så til det måske allerfineste. Solprodukterne er koralvenlige med kemiske solfiltre, hvilket betyder, at de ikke skader vores fisk, hav og natur. De kemiske solfiltre lever op til EU’s anbefalinger og er desuden godkendt af miljøcertificeringen, Svanen. Du kan altså med god samvittighed hoppe en tur i bølgen blå med solcreme fra Rudolph Care på. 

På med solcremen <3 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.