Guide: The very best burgers in Copenhagen

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at burgere er en af mine livretter. Det har ikke ændret sig siden, jeg er blevet vegetar. Heldigvis er langt de fleste burgerbarer, selv McDonald’s og Burger King, med på at lave vegetariske burgere.

At dømme ud fra det overdrevet gode burgerudvalg i København, er jeg nok ikke alene om at være vild med burgere.

I en guide til CBS Wire, har jeg delt mine fem yndlingsburgerbarer i København. Hop ind og læs, og hvis du ikke har smagt burgere fra alle steder endnu, så er det bare om at komme i gang 😉 Hvad er din yndlingsburger? 🍔

It’s no secret that I love burgers. Since turning vegetarian, this hasn’t changed. Luckily, nowadays most burger joints have a vegetarian burger option on their menu, and they tend to be at least as good as the meat ones.

My love for burgers and burger joints has turned into a little guide that I wrote for CBS Wire including my favorite burger joints in Copenhagen. Check it out and do me a favor and try at least one of them when you’re in Copenhagen. Happy 🍔 eating.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.