I’m in the largest newspaper in Denmark

I was featured in the second-largest newspaper in Denmark!

Lørdag morgen strøg min mor ud på Østerbrogade for at gå på jagt efter en Jyllandsposten-avis. Hvor køber man aviser henne i dag, nåede hun at spørge min far. Hun kom tilbage, vi sad parat og slog op i midten af avisen, hvor jeg fandt hele to-sidersinterview- og guide med mig. Så vildt altså! Jeg er også overvældet af al den positive respons, interviewet har genereret – og velkommen til de nye læsere!

Jeg er nemlig blevet interviewet om mit forhold til New York. Hvad er så specielt ved byen? Hvad har New York lært mig om mit hjemland? Og hvilke steder holder jeg allermest af i byen?

Nu da avisen er udkommet, har jeg fået lov til at udgive interviewet her på bloggen, som du kan læse her nedenfor. Jeg håber, at du synes om det, og at jeg har stillet skarpt på nogle nye perspektiver.

This Saturday, I was featured in Jyllandsposten, the second-largest newspaper in Denmark. It was nothing less than a full two-page interview and article about everything NYC. What is it I love about the city? What has NYC taught me about my home country? And what are my favorite secret spots in the Big Apple?

I’m very proud and thankful for all the positive comments I’ve gotten since the interview was published in the newspaper. It’s in Danish, (Sorry!), but you can have a look at it beneath. But, one of the questions from the interview is quick to answer. Where are my favorite NYC restaurants? Skål for breakfast – of course! Misi for pasta. Ladybird for vegan dining. The Hoxton for the view. And last but not least, Freeman for the unique NYC experience.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.