Min podcast, Silver Talks, er endelig ude!

Jaaaa, dagen jeg længe har ventet på! Endelig kan jeg løfte sløret for mit seneste projekt, nemlig min helt egen podcast Silver Talks.

I hvert afsnit hiver jeg fat i en sej kvinde, der har en stærk historie at dele. Det skal handle om alt fra karriereveje, at starte sin egen virksomhed, at blive mor og syg med kræft og at være kærester med en fra et andet land. Målet er at inspirere kvinder til at gå sin egen vej samt at forsikre om, at livet også giver bump på vejen.

Allerførste afsnit er en kort introduktion til podcasten. Og så har jeg også udgivet det første rigtige afsnit, der handler om Berlin. Jeg har inviteret min gode veninde Nicoline med i podcast-studiet. Vi lærte hinanden at kende, da vi begge to flyttede til Berlin. Jeg var 18 år gammel, lidt ung og naiv og delvist lykkelig og ulykkelig. At flytte alene til udlandet var nemlig ikke helt så sjovt og fantastisk, som jeg måske havde forestillet mig det.

At flytte alene til Berlin

Det taler Nicoline og jeg, råt og ærligt, om. Usikkerheden, ensomheden, men også de vilde fester og fantastiske oplevelser, som vi begge to havde som danskere i Berlin. Jeg håber på, at dette afsnit kan være interessant for dig, der enten har boet i udlandet, der kan nikke genkendende til vores erfaringer. Til dig, der drømmer om at flytte til udlandet og godt kan bruge inspiration men også et reality-tjek. Og selvfølgelig til dig, der holder af dejlige Berlin.

Jeg kan også løfte sløret for, at I kommer til at møde en masse seje kvinder i Silver Talks andre afsnit. Søstrene Pia og Naja, der står bag Núnoo brandet, Simone Holland-Møller, der har startet sin egen virksomhed, Honey Studio, Anne Bertram om at være ung og syg med kræft, Celina Danielsen om at bo og arbejde for TV2 i NYC og mange flere.

Lyt til Silver Talks

Der er flere måder, du kan lytte til Silver Talks podcast på. Du kan finde den på Spotify lige her, på Apple podcast-appen her og så på min blog her. Phew – jeg er lidt nervøs over at kaste mig ud i et helt nyt projekt. Podcast er nemlig dybt vand for mig, i og med, at jeg ikke har nogen erfaring. Indtil videre har jeg lært rigtig meget blot ved at planlægge, optage, interviewe og redigere fire afsnit, så det kan kun blive bedre! Jeg håber, og krydser alt hvad jeg har for, at I synes om den og har lyst til at lytte med. Kæmpe tak ♥

…En ærlig sidenote: når jeg lytter igennem det første afsnit, kan jeg allerede høre, at jeg er blevet bedre… Så bær over med mig, hvis du er enig. Og fortsæt endelig med at lytte med, for det skal nok blive bedre!

My podcast, Silver Talks, is finally out! I’m so nervous about this new project and I hope that people will like it. The podcast is in Danish! If you’d like to exercise your Danish language, you can listen to the podcast on Spotify, the podcast app and on my blog. Thank you for listening ♥

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.