Podcast: Journalist Ema Seferovic flyttede alene til New York

Ema Seferovic podcast om New York

Ema på besøg hos Skål i Brooklyn

Efter en lille sommerpause er jeg tilbage med et nyt podcast-afsnit, som jeg har glædet mig til at dele. I dette afsnit skal I møde Ema Seferovic, en pige med humor og ben i næsen, som jeg mødte i New York.

I 2019 satte Ema sig alene på en flyver mod New York, en by hun aldrig før havde besøgt men drømt om hele livet. Hendes kæreste blev i Danmark, mens Ema drog på eventyr for at forfølge sin drøm om at bo i New York.

Ema er netop blevet færdiguddannet som journalist. Som led i sin uddannelse fik hun en praktikplads hos det Danske Konsulat i New York. Men hvordan river man teltpløkkerne op, forlader sin kæreste i hjemlandet og flytter alene til en kæmpe storby, man aldrig før har besøgt?

Det snakker jeg og Ema om i dette afsnit. Ema deler også sine bedste tips til at komme i praktik i New York, selvom man ikke er født med en guldske i munden. Hvor lang tid brugte hun på at forberede sin tur? Hvordan søgte hun legater, der hjalp hende med at finansiere opholdet i en af verdens dyreste byer? Og hvordan var hverdagen som journaliststuderende praktikant hos det Danske Konsulat?

Vi taler også om, hvad New York har lært hende. Hvordan byen har givet hende selvtillid og fået hende til at vinke farvel til den danske jantelov. Det er nemlig okay at være stolt af sig selv, har Ema indset takket være New York.

Du kan lytte til min podcast, Silver Talks, på Spotify, Podimo, Apple podcast eller på min blog lige her. Jeg håber, du kan lide afsnittet!

Du kan finde Ema Seferovic på Instagram under @emaseferovic. Her poster hun skønne billeder og deler hverdagen som journalist i København.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.