10 skønne tips til din sommer i Danmark

Dansk sommer

If you’re looking for the best things to do in Denmark this summer, look no further. With the current corona restrictions in mind, I’ve written a guide that takes you through how to have the best staycation summer this year. Read the guide here.

Coronakrisen raser stadig, og det sætter sit præg på sommerferien. Selvom vi egentlig godt må rejse til de fleste destinationer i Europa, lader det til, at de fleste bliver i Danmark. Men der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Selvom jeg, mere eller mindre, er blevet tvunget til at blive i Danmark de sidste fire måneder, har jeg virkelig nydt mit hjemland.

Jeg har holdt staycation, jeg har kørt ture ud i det danske sommerland, og så har jeg hygget mig i København.

Her er 10 skønne ting, du kan opleve denne sommer i Danmark

1️⃣ Staycation!

Nyd dit dejlige hjem og din dejlige hjemby, hvor end du har hjemme. Er du ballsy, booker du en sjov overnatning. Det kan være en husbåd på Christianshavn. Et telt i ægte glamping-style. Eller det kan være fuld luksus på et lækkert hotel.

2️⃣ Kør en tur til smukke Hornbæk

Der er masser fede oplevelser i den yndige fiskerby. Se en lille guide her og snyd ikke dig selv for et smut forbi Hotel Hornbækhus til morgenmad, frokost, aftensmad eller endda en overnatning.

3️⃣ Tag til Verdens bedste skovtur i Rågeleje

På en fredet, magisk naturgrund ved stranden, har Meyers slået teltpløkkerne ned og serverer morgenmad, kanelsnurrer, pizza og antipasti. Der er også et eventprogram, så du slå håret ud og være med til morgenyoga, pizzabagning, tie-dye-workshop og bingo. Se event-programmet her. Eventet slutter den 19. juli.

4️⃣ Smut forbi Københavns Museum

Museet er netop genåbnet på en ny adresse. Ps. Der er gratis indgang om onsdagen, og så har Democratic Coffee åbnet en lille café på museet, hvor du blandt andet kan nyde en af Københavns bedste croissanter.

5️⃣ Ø-hopping

Forkæl dig selv med et par dage på Europas bedste ø (ifølge Condé Nast) – Bornholm. Jeg har skrevet en kæmpe guide til øen, så der er rigeligt opdagelse at gå i krig med. Er Bornholm for langt væk, er der heldigvis masser af andre skønne, danske øer at opleve. Samsø, Anholt og Fejø for blot at nævne et par.

Morgenstern ice cream NYC

6️⃣ An ice cream a day keeps the doctor away

sommerreglen lyder på, at der skal indtages en is om dagen. Ja tak. Jeg ELSKER Ismageriet på Amager, og så er Østerberg Is på Frederiksberg og Østerbro også skønt.

7️⃣ Find kreativiteten frem

Jeg har skrevet masser af guides til, hvordan du kommer godt i gang. Hvad med at lave din helt egen flisekube? Kom igang med at strikke som nybegynder. Find flotte og nemme strikkeopskrifter her. Gå i køkkenet som masterchef. Eller sy dit eget sommeroutfit.

8️⃣ Magisk rooftop-brunch

Spis brunch på det magiske urban garden-tag hos Østergro på Østerbro. Jeg håber selv at nå forbi om nogle uger!

9️⃣ Vær turist i egen by

Bor du i København, er jeg sikker på, at der er masser af skønne steder, du har på “til gode”-listen. Det er sommer, og det er oplagt at besøge dem nu. Jeg var selv på opdagelse på Islands Brygge for lidt siden og fandt den fineste café, Café Slusen. Den er et besøg værd!

🔟 Roadtriiiiiiip!

Find en bil, sæt dig til rette, fyr en god playliste på radioen og afsted ud i det danske sommerland. Jeg har selv været Fyn rundt med stop i Odense, og det kom der denne lille guide ud af.

God sommer om den skal nydes i Danmark eller et helt andet sted ❤️

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.