Skønne, nemme strikkeopskrifter – Silver Lining

Skønne nemme strikkeopskrifter

Skønne nemme strikkeopskrifter

Husk også at tjekke alle vores andre nemme strikkeopskrifter fra Silver Lining

Jeg ville blot lige dele, at der er fuld gang i maskineriet her bag bloggen. Der bliver storproduceret. Blandt andet har det stærke team bag Silver Lining (min mor og undertegnede) designet, udviklet og strikket på livet løs. Det er der kommet nogle skønne strikkeopskrifter ud af. Så hvis du mangler et projekt i disse corona-tider, så kan du snildt hoppe over på Silver Lining og gå i gang med et strikkeprojekt. Jeg er selv helt vild med det nyeste design, vores halsedisse, der ligner en rullekravesweater, når du har den på under en jakke. En lille snyder, der holder dig varm og blød.

Silver Lining nemme strikkeopskrifter

Det er sundt at strikke. Og det er der mange gode grunde til. Det er et redskab til afslapning, men der er også flere videnskabeligt beviste grunde til, at det er godt for dig at strikke. Det kan mindske angst og stress, fordi det at strikke har en form for meditativ følelse. Desuden er kreative projekter vejen til lykke. Man kan ikke andet end at hæve smilebåndet, når man helt selv har formået at skabe noget med sine egne hænder. Derudover fungerer strikning også som en sundhedspille – det kan nemlig mindske risikoen for demens, fordi det fungerer som hjernegymnastik. Vi kan ikke sige det for mange gange; i gang med at strikke!

Vi vil gerne være med til at udbrede strikkeglæden. Derfor har vi startet Silver Lining – nemme strikkeopskrifter. Her vil vi udvikle nemme men fede strikkeopskrifter, så du selv kan komme i gang med strikkeprojekter. 

Hvis du vil støtte vores arbejde med strikkeopskrifter, kan du købe garn gennem dette link. Der er et kæmpe udvalg. (reklamelink)

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.