Nybagt mor og syg med kræft – Silver Talks

Ung og syg med kræft podcast
Ung og syg med kræft podcast Anne Bertram Silver Talks

Jeg har i dag udgivet et podcast-afsnit, som jeg har set meget frem til at dele med jer. Afsnittet er af en lidt mere alvorlig kaliber. Jeg har inviteret Anne Bertram med i studiet, og vi skal tale om kræft. I sommeren 2018 blev jeg opereret for modermærkekræft. Derfor ramte det mig dybt, da jeg læste Annes historie med kræft. I januar 2019 blev Anne mor for første gang, og blot fire måneder efter blev hun diagnosticeret med strubekræft og skulle akut i alvorlig behandling.

I afsnittet deler jeg min egen kræfthistorie, og Anne deler sin. Så taler vi om, hvordan det er, når ens liv ændrer sig fra det ene minut til det andet. Man er syg og skal pludselig i behandling, på trods af at man er ung og føler sig uovervindelig. Vi taler også om, hvordan Anne klarede at være nybagt mor og cancerpatient på samme tid. Og så taler vi om, at vi heldigvis begge to er raske i dag, men stadig lever med frygten og arrene fra sygdomsoplevelsen.

Hvis du vil læse mere om, da jeg blev syg, kan du klikke her.

Jeg håber, du synes om afsnittet! Du kan høre det ved at søge Silver Talks på Spotify, Apple podcast, Podimo eller på min blog.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.