Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/silverstories.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Billig kaffe i København hver dag til kun 129 kroner om måneden - SILVER STORIES

Billig kaffe i København hver dag til kun 129 kroner om måneden

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Rista. Billig kaffe i København.

VERDENS BEDSTE KONCEPT?
LÆKKER CAFÈ-KAFFE HVER DAG TIL KUN 129 KR. OM MÅNEDEN?
JA, TAK! 

Få 14 dages gratis prøveperiode på kaffe hver dag ☕️

Jeg elsker kaffe, jeg elsker at gå på café, men min økonomi er ikke helt enig… Derfor har jeg hurtigt fået et nært forhold til Rista, der tager sorgerne fra min pengepung. Rista er et genialt koncept, som jeg har testet, siden de lancerede sidste efterår. For 129 kroner om måneden bliver du medlem af Rista og kan således drikke kaffe hver evig eneste dag fra lækre, skønne og hyggelige caféer rundt i København. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Du kan også få kaffen to go. Jeg har været medlem i mange måneder, og jeg sparer ikke kun penge (kan I huske dengang jeg delte, at jeg havde brugt 600 kroner på café-kaffe på en måned?), jeg får også god kaffe og oplever nye hyggelige caféer.

Kaffe i Danmark er absurd dyrt, og det betyder, at dit Rista medlemskab er betalt hjem efter blot fire kopper kaffe. Og hvis du skulle drikke kaffe fra en café hver dag på en måned, ville det koste dig cirka 1.050 kroner (35 kr x 30 dage). Den mulighed får du i stedet med Rista for kun 129 kroner.

Jeg har skaffet en fed ordning til dig, der også elsker god kaffe og vil have billig kaffe i København. Du kan nemlig få 14 dages gratis testperiode gennem dette link. Udover kaffe hver dag byder de forskellige caféer også på 10% rabat på resten af deres menukort eller udvalgte tilbud.

Der er masser lækre caféer med i Rista medlemskabet. Faktisk så mange at jeg endnu ikke har prøvet dem alle. Men jeg har allerede fundet et par favoritter. De er:

20 grams i Rosengården, Indre by

I en af Københavns hyggeligste gader, Rosengården, ligger den ungarnsk-ejede 20 grams, hvor der bliver kræset om kaffekunsten. Hver morgen indstiller ejeren kaffekværnen alt efter fugtigheden i luften. Det er altså dedikeret, og det kan smages i kaffen. Så formår de dygtige baristaer bag baren at lave en pandabjørn i kaffeskummet fra havremælk. Det kræver alvorlige barista-skills!

Pauseriet lige ved Søerne på Vesterbro

Det er perfekt at smutte forbi Pauseriet inden den klassiske gåtur rundt om Søerne. Og hvis du undlader gåturen, så er der hyggelige udendørs-siddepladser lige ved Søerne, hvor man sidder skønt i solen. Jeg sidder også nogle gange inden for og får lidt arbejde fra hånden.

Derudover er der en lang række andre skønne caféer med i medlemskabet – Coffee Fellaz, Kaffesalonen lige ved Dronning Louises Bro, Frederik Bagger og mange flere. Der er over 30 caféer inkluderet i medlemskabet. Jeg bruger også tit caféerne til at arbejde fra med min computer under armen.

Alle fordelene med Rista kaffemedlemskabet

1️⃣ Du får en kop kaffe hver dag til kun 129 kr. om måneden

2️⃣ Du får yderligere 10% rabat på udvalgte varer hos caféerne, en gang om dagen, hver dag

3️⃣ Du kan se de eksklusive tilbud og events fra Ristas samarbejdende caféer

4️⃣ Du kan støtte lokale caféer når du gør brug af de 10% på merkøb

5️⃣ Du kan bruge caféerne til at arbejde fra i et par timer, hvis din stue eller kontor har brug for en udskiftning

6️⃣ Det hele er samlet i en simpel og lettilgængelig app med et super overblik

7️⃣ Der er ingen binding på medlemskabet, og du kan altid opsige det

14 dages gratis prøveperiode til kaffe hver dag

Jeg elsker mit Rista-medlemskab og er derfor så glad for at kunne dele muligheden med dig. Jeg håber, at du synes om det og har lyst til at prøve det af. Du får en 14 dages gratis prøveperiode gennem dette link ❤️

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.