En ærlig snak om mit liv som globetrotter og freelancer

Det kan være nemt at gå på Instagram, få et glimt ind i folks liv og tro, at alt er en dans på røde roser og lutter lagkage. Instagram er jo fyldt med folks highlight, de bedste og vildeste af slagsen. I et irrationelt øjeblik snydes hjernen til at tro, at alle andre lever en drøm uden vasketøj men fyldt med højdepunkter. Den snak har jeg haft med mine veninder mange gange, især om mit eget liv. At min Instagram, selvom jeg også forsøger at dele de mere alvorlige og seriøse øjeblikke, fremviser et globetrotter-glamourøst-high-life, hvor solen skinner, og hvor jeg rejser rundt som var der no tomorrow. Bor i Berlin, København og New York. Spiser på restaurant og sover på hoteller. Men sandheden er, at det også er hårdt til tider. Meget hårdt, endda.

Derfor er jeg også glad for, at jeg har bloggen, hvor jeg har mulighed for at uddybe. Skrivere længere om, hvordan virkeligheden forholder sig. Hvordan jeg også har nedture, og hvordan jeg synes, at mit liv er svært en gang i mellem. Det gjorde jeg blandt andet i dette indlæg, hvor jeg beskrev de negative sider ved at føle sig splittet mellem flere lande.

Mit liv som globetrotter på podcast

Jeg har for nylig været med i to podcasts, Busigirl Podcast og I Heart New York Week af Absalon Radio. I begge podcasts fik jeg muligheden for at uddybe mit liv som globetrotter og freelancer. En podcast giver bare lidt bedre mulighed for at forklare specifikke oplevelser, de gode og de dårlige, bedre end et Instagram-billede gør.

For nylig lyttede jeg selv til begge podcast-episoder. Det skulle jeg tage lidt tilløb til. For ligeså glad og stolt jeg er over, at der er folk, der vil have mig med i deres podcasts, ligeså angstprovokerende kan det være at lytte til sin egen historie og sin egen stemme. Det bliver hurtigt meget mig-mig-mig. Og så er jeg nervøs for, at jeg siger noget dumt. Noget der kommer ud på en anden måde, end det, der egentlig var min hensigt.

Ikke desto mindre var jeg virkelig positivt overrasket over begge podcasts. Jeg lyder ikke så dum endda. Og så synes jeg, at jeg formåede at komme frem med både inspirerende ord til at leve et liv, der adskiller sig lidt fra normen. At tude kaste sig ud i at flytte til udlandet, alene og i en ung alder, og at skabe sit eget arbejdsliv, der ikke fastlåser sig til det klassiske 9-5-job.

Mine bedste tips til et liv som busigirl

I Busigirl-podcasten, bad vært, Terese Ask, mig også om at give mine bedste råd til andre busigirls derude. Jeg deler der et par råd, som jeg tror kan gavne mange ambitiøse kvinder i 20erne, der ligesom mig, gerne vil det hele. Få en livsstil op at køre hvor man bor i flere lande.

Og så deler jeg også et indblik i, at det ikke bare er lutter lagkage at leve, som jeg gør. At alle tilvalg kommer med fravalg. Og at mine livsvalg også er forbundet med utrolig mange afsavn, fordi man desværre ikke kan være to steder på en gang. At mit forhold til både Berlin og New York har gjort mig rodløs. At jeg har svært ved at finde ud af, hvor jeg helst vil være og til tider – hvem jeg egentlig selv er. Jeg føler nemlig, at jeg har forskellige identiteter alt efter, hvor jeg er. Og der er altid nogen, jeg savner og nogen, jeg mangler.

De to podcast-afsnit er altså et indblik ind i mit liv. Det gode og det dårlige, der er forbundet med mit liv, og den måde jeg lever på. En historie der ikke altid kommer frem, når man blot ser mine Instagram-opslag. Og hvis du står og drømmer om at flytte til udlandet, så tror jeg, at podcasten er et lyt værd. Jeg håber, at du vil lytte med ❤️

Hvis du vil lytte til mit Busigirl podcast-afsnit, kan du gøre det her. Hvis du vil lytte til mit I Heart New York Week podcast-afsnit (på engelsk), kan du gøre det her.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.