6 nye restauranter og caféer i København du skal opleve

Seks nye restauranter og caféer i København du skal opleve

Er der noget bedre end at gå på jagt i København og opleve nye restauranter og caféer? Nej, næsten ikke, siger jeg. Derfor ynder jeg at bruge en stor del af min fritid på at snuse rundt og opstøve de nye steder. Særligt gode er de, når der er lækkerier på menuen, stemningen er god, og indretningen er pæn.

I juli, inden jeg smuttede til Berlin, støvede jeg således en håndfuld nye restauranter og caféer i København op. Jeg besøgte et konditori lige ved Kongens Nytorv med de smukkeste kager, jeg længe har set. Et nyt brunch-sted der sparker røv og byder på noget andet end Københavns, til tider, ret intetsigende og homogene brunchscene. En middelhavsdarling med feststemning og smuk indretning. Et perfekt morgenmadsspot med god udsigt.

En lille café hvor alt koster 20 kr. – det kan vi godt bruge i København, hvor vi ellers med glæde giver 45 kroner for en kop kaffe uden at blinke. (Og hvis du er træt af det, kan jeg anbefale dig at prøve Rista, hvor du kan få kaffe hver dag til 129 kr. om måneden og endda prøve 14 dage gratis her) Og sidst men ikke mindst et nyt sted, der giver mere liv til Østerbro, der ellers er kendt for at snorksove. Det må jeg godt sige, for jeg er vokset op der og identificerer mig nok stadig mest med #2100. Derfor er det også skønt, at der efterhånden sker en del på pæne, kedelige Østerbro.

De seks nye restauranter og caféer i København, du skal opleve, finder du ovre på CBS Wire, som jeg skriver guides for. Klik her og læs med. Jeg håber, at du også synes om de fede restauranter og caféer, der altså er et besøg værd.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.