Farvel til job, familie og venner, og hello New York med Christina Nymark

Christina Nymark i New York

Christina Nymark i New York

Så kan jeg endelig løfte sløret for intet mindre end afsnit 7 i min podcast, Silver Talks. Hvor vildt at det er nået hertil!

I dette afsnit skal I møde Christina Nymark. En gæv kvinde fra Aarhus, der sagde sit job op hos Bestseller for at følge kærligheden til New York. Christinas kæreste fik nemlig muligheden for at starte en dansk virksomhed op på det amerikanske marked. Her bor de nu på 52. etage med udsigt til Empire State Building og lever det søde liv i en af verdens bedste byer. Udsigten fra Christinas lejlighed ser I på billedet ovenfor. Ret sweet!

Hvordan er det at bo i New York?

Christina og jeg diskuterer det bedste og det værste ved at flytte til udlandet og ved at bo i New York. Byen er fantastisk, men ikke altid så picture-perfect, som den fremstår på Instagram. Der er larm, evigt dytten fra den tætte trafik (som vi begge er godt trætte af!), byen er beskidt, men der er også masser af “niv-mig-i-armen”-øjeblikke. Derudover er vi enige om, at det at opleve andre kulturer gør, at man bliver endnu mere bevist om, hvor man kommer fra. Her er vi begge glade for at komme fra Danmark og det danske velfærdssamfund. Det findes nemlig ikke i New York. Det kan være trist at indse, når man er vidne til et utal af triste skæbner, der lever i et parallelsamfund i storbyen.

Går du med tanken om at flytte til udlandet eller endda til New York? Så håber jeg, at dette afsnit kan give dig et realistisk billede af, hvordan det egentlig er. Der er nemlig gode dage og dårlige dage. Og så vil du måske blive ramt af ensomhed, som du ikke har oplevet  før. Det har jeg tidligere skrevet om her. Og så er der vist kun tilbage at sige go for it!

Jeg håber, du synes om afsnittet! Du kan høre det ved at søge Silver Talks på Spotify, Apple podcast, Podimo eller på min blog.

Følg Christina Nymark på Instagram.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.