5 hemmelige steder i København, du skal opleve

Fem hemmelige steder i København

Jeg er tilbage i København og har været her en uge. Vejret har været frygteligt, så det har ikke gjort omstillingen fra New York nem. Men det er nu engang dejligt at være hjemme i min gode gamle barndoms-by, mit hjem, home sweet home. Især med udsigten om at sommeren kommer snigende.

Derfor var det også perfekt timing, at CBS Wire, Copenhagen Business Schools uafhængige universitetsavis spurgte, om jeg havde nogle nye guides til København på trapperne. For jeg har altid gode København-tips i mit ærme.

5 hemmelige steder i København du skal opleve

Jeg har således skrevet en ny guide, der handler om fem fantastiske skjulte perler, du skal opleve i København. Hys, hys, for stederne er ikke overrendte – endnu… For tre år siden skrev jeg en lignende guide for CBS Wire, hvor jeg inkluderede La Banchina på Refshaleøen. Fantastisk sted også tre år senere, men hemmeligt? Nej, ikke længere. Derfor var det på tide med en håndfuld nye, hemmelige steder.

Jeg tager dig på tur rundt i hele byen fra tippen af Nordhavn til tippen af Islands Brygge og bag om vores regering, hvor der ligger den mest vidunderlige hemmelighed. Det minder mig også om, at jeg snart selv skal slå et smut forbi disse steder igen. Det bliver fra næste uge, når min jetlag forhåbentlig er forduftet. Det bliver godt.

5 hemmelige steder i København du skal opleve, klik ind her og læs.

Rigtig god weekend forhåbentlig med mere sol end regn ❤️

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.